IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kevät lähestyy.Keskiviikko 05.02.2020 08:29

Viikko on sujunut tähän asti tosi hyvin. Päivä kerallaan elänyt tätä elämää. Ei ole ahdistanut yhtään. Mikä on vaan hyvä juttu. On taas hyvin kaikki asiat. Eilen olin pelaamassa taas sählyä sählyryhmässä.
Mun joukkue hävisi tällä kertaa mutta hyvät oli pelit. Pelattiin se puolisen tuntia. Paras kaveri oli toisessa joukkueessa.
Tänään taas olen menossa salille illalla kaverin kanssa. Nyt on taas intoa mennä salille treenaamaan. Tulee hyvät treenit. Paino on taas tippunut puolitoista kiloa. Mikä on hyvä juttu. Olen nyt laihtunut vuoden aikana 6 kiloa. Se on paljon. Yhdessä vaiheessa mä lihoin, mutta nyt kun on alkanut paljon liikkumaan niin painokin on alkanut tippumaan.
Sekä jättänyt kokonaan sokerin pois. No viikonloppuisin tulee syöytyä suklaata missä on sokeria ja juotua limua. Mutta se ei vaikuta mun painoon yhtään. Kulutan ne kaikki kalorit aina sitten salilla.
Viikonlopun jälkeen. Olin hammaslääkäri tarkastuksessa viime maanantaina. Joutuvat paikkamaan yhden ylähampaan. Seuraava aika on sitten maaliskuussa. 12 päivä. Onneksi pääsen tutun hammaslääkärin luokse taas joka on hoitanut mun hampaita viime aikoina. Mä en pelkää ollenkaan hammaslääkäriä. Mulle on tehty ihan kaikki. Ollut oikomishoidot, poistettu kaikki viisauden hampaat, revitty yksi tulehtunut hammas..paikattu reikiä. Siis ihan kaikki.
Olen selvinnyt vaikka mistä. Ai niin mä kävin viime sunnuntaina tokmannilla. Lahjakortin käytin David merkkisiin legginseihin.
Maksoivat juuri sen 20 euroa. Kiva löytö. Ostin samalla lisää sukkia ja hammastahnaa. Nyt on taas ehjiä sukkia. Apteekissa pitää varmaan käydä tällä viikolla. Leponex lääke alkaa taas olla loppu.
Käyn huomenna viimeistään apteekissa. On sitten sitä lääkettä taas.
Verikokeet on taas mulla tämän kuun lopussa.
Sain sen ajan. Kevät alkaa lähestyä mikä on aivan ihanaa. Alkaa olla enemmän valoa illalla. Ei ole enää niin pimeää. Odotan kesää kovasti. Sitten kun kesä taas tulee niin menen shoppailemaan heti kesävaatteita. Uusia toppeja ja t-paitoja mä ainakin tarvitsen. Ostan ne varmaan sitten cubukselta. Siellä ainakin myydään kivoja toppeja. Paljon eri värejä. Mekkoja aijon ostaa jos löytyy jotain kivoja. Ehkä ostan pitkästä aikaan taas jonkun kivan kesälaukun.
Semmoisen pirteän värisen mihin mahtuu kaikki.
Haaveilen edelleen sitä uutta Guess laukkua. Pitää vaikka alkaa pikkuhiljaa myös siihen säästämään. Saa sen sitten joskus taas hankittua. Viime Guess laukun ostin laivalta. Muutama vuosi sitten. On vielä hyvässä kunnossa se laukku. Se on punaisen värinen.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Nautin nyt siitä että on hyvä olla.
Innolla sitten salille illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.