IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään juhlitaan.Perjantai 07.02.2020 08:40

Perjantai päivä on koittanut. Olen koko viikon odottanut tätä päivää.
Tänään juhlin mun synttäreitä vähän poikaystävän kanssa. Käydään ostamassa yksi juustokakku lidlistä. Siinä on mun synttärikakku.
Alkosta käyn hakemassa vähän viiniä. Päärynäviiniä. Yksi pullo. Sen kanssa juon vähän siideriä. Muutaman siiderin. Ihan mukavaa juoda taas pitkästä aikaan. En ole juonut kuukauteen. Hyvä olo on ollut edelleen. Ei ole ahdistanut yhtään. Eilen oli mukava päivä. Aurinko paistoi melkein koko päivän. Ihanaa kun on valoisaa. On enemmän pirteämpi. Sekä on enemmän energiaa. Olen lähdössä vasta illalla poikaystävän luokse. Se hakee mut kun se pääsee töistä. Joskus siinä viiden aikoihin pääsen lähtemään. Olen melkein pakannut kaikki.
Loput pakkaan kohta. Otan mun kannettavan ja tabletin mukaan. Voin katsoa animea ja tv sarjoja netflixistä. Aijon nyt vaan sitten nauttia tästä päivästä. Saa vähän kakkua ja viiniä. Varmaan saunotaan tänään illalla. Ihanaa päästä kunnon puusaunaan. Poikaystävällä on hyvä kunnon puusauna. Tulee hyvät löylyt. Kävin eilen apteekissa hakemassa leponex lääkkeet. Nyt on sitäkin lääkettä sitten taas.
Ei lopu ihan heti. Kohta alan kuunnella musiikkia mistä tulee hyvä perjantai fiilis päälle. Nyt mä nautin elämästä enkä aijo murehtia mistään. Mulla ei ole edes onneksi mitään murheita. Kaikki on itseasiassa aika hyvin. Mulla on hyvä tasapaino. Aijon siitä pitää kiinni. Aijon nukkua viikonloppuna pitkään, Ihanaa nukkua koska olen herännyt melkein joka aamu aikaisin.
Nukun myös ehkä päikkäreitä. Mukavaa nukkua poikaystävän sängyssä koska se on iso sänky. Tänään ajattelin mennä tokmannille kuluttamaan aikaa. Ehkä ostan sieltä jotain jos löytyy jotain kivaa. Tänään on tullut taas rahaa kelalta.
Pystyy hyvin ostamaan viikonloppu ruoat ja juomat. Suklaata ajattelin ostaa ja syödä sitä sitten vaikka huomenna.
Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.