IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kivaa juhlia!Maanantai 10.02.2020 07:34

VIetettiin mukavat synttärit poikaystävän kanssa. Poikaystävä osti mulle yhden kinuskikakun mikä sitten syötiin. Oli todella hyvää kakkua!
Tulihan siinä sitten perjantai iltana juotua. Vähän pääryäviiniä ja siideriä. Katseltiin animeleffoja perjantai iltana. Siinä se perjantai ilta sitten meni. En muista mihin aikaan me mentiin sitten nukkumaan. Lauantaina heräsin vähän ennen yhtätoista. Tehtiin ruokaa. Spagettia. sekä jauhelihakastiketta. Oli todella hyvää. En ollut taas vähään aikaan syönyt sitä. Lauantaina katsottiin taas yksi leffa. Syötiin suklaata ja sipsiä dipin kanssa samalla.
Saunottiin myös lauantai iltana. Oli hyvät löylyt. Saunajuomana mulla oli jaffaa. Oli ihanaa päästä kunnon puusaunaan pitkästä aikaan. Voin sanoa että poikaystävällä on ihan paras sauna. Saunomme aina kun olen hänen luonaan. Eilenä katsoin sen putouksen katsomosta. Oli kyllä ihan paras. Parasta oli kun munamies esiintyi siinä.
Odotan innolla seuraavaa jaksoa missä ne ovat sitten big brother talossa. Varmasti hauska! Katsomme sen jakson sitten parhaan kaverin kanssa. Vietän seuraavaa launatai iltaa hänen kanssaan.
Olen melkein katsonut kaikki voice of finland jaksot. Yksi jakso on katsomatta. Katson sen kun tulee hyvä hetki. Ai niin ja talent suomi jakso pitää myös katsoa. Varmaan siinä jaksossa on paljon yllätyksiä. Tänään jaa taas lääkkeet dosettiin. Nyt on leponexia mitä kävin hakemassa viime viikolla. Mulla menee sitä aina 200mg.
On ollut sopiva määrä. Ei ole joutunut nostamaan sitä ylös päin.
Alkuun mä söin 150mg mutta sitä sitten nostettiin yhdessä vaiheessa siihen 200. Voin sanoa että on tosi vahva lääke. Aina kun sen ottaa iltaisin, niin se lääke alkaa rentouttaa ja auttaa nukkumiseen. Se on hyvä että se lääke pistää nukuttamaan niin nukkuu. Ennen mä jouduin syömään unilääkkeitä ennen kun aloin käyttämään leponexia. En ole syönyt nyt unilääkkeitä moneen vuoteen. Mikä on vaan hyvä juttu. Tänään taas illalla salille. Tekee ihan hyvää sen herkuttelun jälkeen mitä oli viikonloppuna.
kaloreita kuluttamaan. Päätin etten nyt juo taas viiniä vähään aikaan. Mikä tekee ihan hyvää kun ei juo sitä.
Siideriä tulee juotua paljon useammin. Mun lempi siiderit on päärynäsiideri ja rekorderlig mansikka-lime. Juon melkein aina noita.
Siideri ja viini aina menee mulla. En juo ollenkaan mitään viinoja koska mä tiedän että niistä tulee todella huono olo.
Poikaystävä juo aina viinaa. Paras kaveri juo taas aina kaljaa.
Mä en tykkää kaljasta. Tai No. Kännissä kyllä tulee juotua jos sitä on tarjolla. Myönnän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.