IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna ystävänpäivä :)Torstai 13.02.2020 08:13

Huomenna on ystävänpäivä. Vietän huomisen päivän rakkaiden kavereiden kanssa. Olen jo ostanut kavereille ystävänpäivä suklaat.
Sekä kortit. Poikaystävälle pitää keksiä joku ystävänpäivä juttu. Näen vielä poikaystävän huomenna ennen kun se lähtee reissuun. Eilenä oli yllättävän hyvä päivä. Kaikki meni vaan hyvin. Olin eilenä salilla taas ja oli hyvät treenit. Mun tavoite on päästä 65 kiloon. Nyt tällä hetkellä painan sen 70 kiloa. Vielä viisi kiloa pitäisi saada pois. No jos se ei onnistu niin ei se haittaa. Olen nyt joka tapauksessa normaalipainoinen. Paino tuskin nousee tästä enää ylös päin. Olen jättänyt sokerin kokonaan pois. Mä en syö viikolla ollenkaan mitään sokeri juttuja eikä mun edes tee mieli. No viikonloppuisin tulee aina juotua limua tai siideriä. Mutta se ei vaikuta mun painoon yhtään.
Paino pysyy samana. Kannattaa liikkua ja syödä terveellisesti. Mulla se ainakin toimii. Olen huomannut salilla että mun tekee mieli tehdä koko ajan kyykkyjä. Tykkään tehdä niitä koska ne onnistuu multa. Ennen piti harjoitella niitä niin nyt mä osaan. Helposti menee. Nyt kun viikonloppu on tulossa, niin ajattelin vähän herkutella. Limua mun ei tarvitse ostaa koska mulla on vielä muutama tölkki colaa. Sipsiä ja dippiä pitää ostaa. Sulaata mulla jo on. En aijo viikonloppuna miettiä yhtään kaloreita.
Sitten viikonlopun jälkeen taas kunnolla kuntoilemaan ja liikkumaan.
Jee. Posse tulee taas huomenna ja lauantaina putous.
Katsomme ne parhaan kaverin kanssa viikonloppuna. On jotain mitä katsoa. Putous on varmasti hauska taas. Saa nyt nähdä kuka hahmo seuraavaksi tippuu. Tänään mulla on taas siivouspäivä.
Lakanat pitää pestä taas ja ajattelin myös pestä nuo mun pyyhkeet.
Nekin on hyvä pestä välillä. Kunnon siivousmusat soimaan. Mukavampi siivota. Mutta. Huomista päivää odotan kovasti.
Pääsee kavereiden kanssa viettämään aikaa. Tulee mukava perjantai päivä. Olla rakkaiden kavereiden kanssa. Mikäs sen parempaa. Nyt nautitaan elämästä. Tulee myös rento viikonloppu. Ei tarvitse oikeastaa mennä mihinkään. Voi vaan olla sohvalla.
Sekä katsoa netflixiä. Mulla on paljon katsottavaa. Monta sarjaa mitä seurata ja leffoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.