IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ystävänpäivä! :)Perjantai 14.02.2020 08:04

Ihanaa. Ystävänpäivä! Pääsee tänään kunnolla viettämään kavereiden kanssa aikaa tänään. Näen myös vielä poikaystävää tänään illalla. Ihan paras päivä! Tänään menen illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Katsomme salkkarit ja possen. Posse on varmasti hyvä taas. Kunnon naurut kun sitä katsoo. Käyn tänään kaupoilla ja alkossa. Alkosta ostan poikaystävälle ystävänpäivä lahjan. Viinapullon. Se saa sitten sitä juoda sen kavereiden kanssa. Poikaystävä menee viettämään viikonloppua sen äijä kavereiden luokse. Tekee ihan hyvää sille. Muutenkin maiseman vaihdos tekee hyvää. Mä en ole oikeastaan menossa viikonloppuna mihinkään paitsi lenkille viikonloppuna. Niin ja kavereiden luokse mitkä on mun naapureita.
Aijon viettää rennon viikonlopun. Netflix ja sohva. Nukun taas päikkäreitä jos nukuttaa. Herkuttelen viikonloppuna sipsillä ja dipillä. Juon coca colaa. Odotan jo kovasti putous jaksoa. Huomenna se tulee.
Mutta onneksi posse tulee ennen sitä. Salkkarit on mennyt mun mielestä aika mielenkiintoiseen suuntaan. Eilisen jakson loppu oli aika jännä. Mitäköhän se Sabrina on taas keksinyt? No tänään on pakko katsoa salkkarit taas. Ehkä se tänään selviää mitä tapahtuu.
Ajattelin laittaa mekon päälle tänään kun on ystävänpäivä. Mulla on semmoinen kiva pitkä mekko missä on hihat. Olen ostanut sen mekon Gina tricot liikkeestä. Maksoi vaan 10 euroa. Se mekko oli silloin alennuksessa kun ostin sen. On ollut hyvässä käytössä.
Yksi mun lempi mekoista. Odotan jo kesää kovasti niin pääsee sitten käyttämään kunnolla mekkoja kun on lämmin. Mulla on muutama kiva mekko mitä aijon käyttää kesällä mutta aijon ostaa lisää sitten kesällä. Jos vaikka löytyy halvalla jostakin. Tai sitten ostan kalliita mekkoja. Rahaa on niin voi shoppailla niitä. Ostan kesällä myös lisää toppeja ja t-paitoja. Niitä tarvitsee aina. Shoppailu on yksi mun lempi harrastus. Shoppailen aina silloin jos mä löydän jotain kivaa.
Oli se kallista tai halpaa. Haaveena on edelleen uusi Guess laukku.
Ehkä saan sen ostettua joku päivä. Voisi alkaa säästämään siihen.
Niin ja mun pitää alkaa myös säästämään seuraavaan desuconiin ja laiva reissuun mikä tehdään kavereiden kanssa kesällä.
Heinäkuussa suunniteltiin että lähetään sitten laivalle.
Tulee varmasti kiva laivareissu taas niin kuin viimeksi. Biletetään koko yö lavalla. Tanssitaan ja juodaan. Ihan parasta!
Mutta. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan ystävänpäivästä.
Tulee paras perjantai päivä pitkästä aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.