IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Syvä haava.Lauantai 29.02.2020 08:14

Olin eilenä siellä hammaslääkärissä. Se oli aika mielenkiintoinen käynti. Mun hammas ei ollut kipeä, vaan siinä hampaan vieressä oli syvä haava mikä aiheutti sen kivun siihen hampaaseen. Mulle sanottiin että jos kivut vielä jatkuvat pari viikkoa niin sitten uudestaan hammaslääkäriin. Uskon että se haava paranee parissa viikossa.
Mulle ei ole koskaan tapahtunut mitään tämmöistä hammaslääkärissä.
No tulipahan käytynä nyt siellä. Lasku tulee perässä. Saa vaan nähdä millainen lasku kun en ei tehnyt mitään. tarkistivat vaan. Tuskin tulee mitään isoa laskua. Sitten mulle sanottiin että jos se viimeinen hammas tulee kipeäksi niin sitten se poistetaan. No se ei ole onneksi vielä kipeä. Katsotaan miten menee. Hammaslääkäri käynnin jälkeen mä kävin kaupassa. Ostin limua ja sipsiä. Nyt on taas coca colaa. Juon sitä taas tänään kun katsomme parhaan kaverin kanssa putousta. Jee. Putous tulee taas tänään. Olen koko viikon odottanut sitä taas. Toiseksi viimeinen jakso. Saa nähdä ketkä hahmoista pääsee finaaliin.
Mä toivon että ne ovat yölintu ja Urmas Viilunk. Jompi kumpi saa voittaa. Ai niin putouksen jälkeen tulee sitten se onnela sarja. Se on hauska. Olen katsonut sen kaikki kaudet. Paras kaverikin tykkää siitä sarjasta. Katsomme sen sitten putouksen jälkeen. Mukavaa viettää parhaan kaverin kanssa aikaa. Eilenä mä oli ihan poikki sen hammaslääkäri käynnin jälkeen. Jotenkin vaan väsytti.
Varmaan kun mä jännitin ennen sitä hammaslääkäriä. Mulla oli rauhottava varmuuden vuoksi mukana mutta en onneksi joutunut ottamaan sitä. Pärjäsin ilman. Hyvä minä. Heräsin jo tänään puoli kahdeksan. Ajattelin että nyt kahvin keittoon ja kirjoittamaan blogia.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Uson että tästä tulee hyvä päivä. En ole ihan varma onko poikaystävä tulossa tänään käymään koska se on ollut nyt tosi kipeä. Sanoin sille että lepäile nyt vaan.
Ymmärrän kyllä jos ei ole tulossa. Kipeänä ei ole koskaan kivaa. Silloin pitää vaan levätä. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Saa nyt nähdä mitä päivä tuo tullessaan. Hyvä päivä on varmasti.
Nyt saa vaan olla ja levätä. Ei ole kiire minnekkään.
Menen varmaan lenkille tänään. Iltapäivällä. Tiedän jo minkä lenkin aijon sitten tehdä. Ensi viikolla sitten taas salille. Odotan jo innolla sitä. Toivon että koko ensi viikon paistaa aurinko. Se piristää mieltä paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.