IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Siskon kanssa kaupungilla.Maanantai 02.03.2020 07:47

Näin eilenä siskoa pitkästä aikaan. Pyörittiin kaupungilla. Käytiin syömässä hesessä ja käytiin kahvilla arnoldsilla. Höpöteltiin niitä näitä. Naurettiin paljon. Meillä oli todella hauskaa. En ostanut yhtään mitään kun käytiin kaikki liikkeet läpi. Käytiin ihastelemassa sokoksella noita Guess laukkuja. Sanoin siskolle että joku päivä ostan taas uuden Guess laukun. Oli mukava päivä. Mä näin myös eilen poikaystävää. Mä sain siltä yhden laukun ilmaiseksi. Se on semmoinen pieni musta nahkalaukku. Tykästyin siihen. Se on hyvä kun menee laivalle niin lompakko ja puhelin mahtuu siihen. Kätevä ja pieni. Otan sen nyt heti käyttöön. Nyt mun ei taas tarvitse hetkeen ostaa uutta laukkua. Mikä on vaan hyvä. Tuosta laukusta saan paljon iloa. Uusi viikko taas alkaa.
Nopeasti meni taas viikonloppu. Mutta oli mukava viikonloppu.
Vähän erilainen. Mun pitää taas jakaa tänään viikon lääkkeet dosettiin.
Mun pitää taas käydä apteekissa tällä viikolla. Pitää hakea leponexit ja E-pillerit. Onneksi ylihuomenna tulee rahaa, niin pystyn ostamaan ne e-pillerit. Niihin menee jotain 40 euroa. Se haava mikä mulla on suussa, niin se on alkanut paranemaan. Eikä se kipu enää tunnu siihen hampaaseen. Mikä on hyvä juttu. Toivon etten nyt vähään aikaan joudu taas hammaslääkäriin. Nukahdin eilen taas mun sohvalle.
Heräsin jotain kahden aikaa yöllä siitä ja menin sänkyyn sitten nukkumaan. Tuli hyvin nukuttua viime yönä. Nyt olen pirteä ja valmiina uuteen päivään. Maanantai lähtenyt ihan hyvin käyntiin.
Tänään olen menossa taas salille. Illalla taas mennään kaverin kanssa. Teen kunnon treenit tänään. Tekee hyvää kropalle taas.
Pääsee taas vähän liikkeelle. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Näkee taas kaverit. Parhaan kaverin kanssa katsomme taas salkkarit. Salkkarit jäi taas aika jännään kohtaan. Tänään aijon katsoa eilisen voice of finland jakson. Mulla on hyvin aikaa katsoa se tänään. Olen katsonut kaikki jaksot. Tykkään siitä ohjlemasta. Hyviä biisejä ne aina laulaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.