IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä Urmas Viilunk!Maanantai 09.03.2020 05:20

Oli todella mukava viikonloppu vanhempien luona. Sai kunnolla rentoutua. Ulkoiltiin paljon äidin ja helmi koiran kanssa. Aivan ihana ilma oli viikonloppuna ja lämmin. Sieltä se kevät alkaa tulla. Huomaa että on paljon pirteämpi kun on valoisaa. Mua ei yhtään ahdistanut viikonloppuna. Nautin vaan siitä että oli hyvä olla. Saunottiin lauantai iltana. Oli hyvät löylyt. Join muutaman saunasiiderin. Kylmä päärynäsiideri on aina hyvää. Katsoin viikonloppuna myös animea netflixistä. Aloin taas katsomaan uutta sarjaa. Nyt olen taas innostunut katsomaan animea. Katson ehkä tänään taas jos tulee hyvä hetki.
Oikea hahmo voitti putouksen! Katsoin eilenä vasta sen putous jakson.
Onnea Urmas Viilunk! Yölintukin olisi ollut hyvä voittaja myös. Ne oli mun suosikki hahmot koko putouksen ajan.
Toivottavasti tulee uusi putous sitten ensi vuonna. Mä olen kova putous fani. Se on vaan niin paras. Siinä saa vaan nauraa kun katsoo sitä ohjelmaa. Saa nähdä millainen on sitten tämä viikko. Viime viikko oli aika perseestä. Toivon että tällä viikolla mulla olisi paljon parempi olla. Menee hetken ja päivän kerrallaan. Niin hyvä tulee.
Koitan vaan ajatella mukavia asioita. Onneksi mulla on kaverit. Ne piristää mua joka päivä. Saan niistä voimaa.
Tänään näen taas parasta kaveria. Katsomme salkkarit tänään.
Mun ei tarvitse hakea lääkkeitä tällä viikolla. Kaikkia lääkkeitä on.
On tarpeeksi masennuslääkettä ja leponexia. Kävin viime viikolla hakemassa leponex lääkettä. Varmaan noita karpalokapseleita pitää kohta ostaa lisää. Ne alkaa olla loppu. Mä heräsin jo puoli neljä.
En vaan enää saanut unta. No ei se mitään. Koitan nyt vaan pysyä tämän koko päivän hereillä niin nukun sitten ensi yön taas hyvin.
Olen menossa illalla taas salille kaverin kanssa. Teen taas kunnon treenit. Niin sen jälkeen on taas hyvä olla.
Voin sanoa että salilla on hyvä purkaa kireää oloa ja vitutusta.
Mulla se ainakin toimii. Ei tarvitse mitään rauhottavia.
Pyykkiä pesen taas tänään. Kun on aikaa niin miksi ei. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Uskon että tästä on tulossa ihan ok päivä vaikka on maanantai. Kyllä se viikonloppu sieltä aina tulee.
Sitä taas odotellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.