IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppuna kärkkäiselle.Keskiviikko 11.03.2020 07:34

Nopeasti menee tää viikko. Huomenna on jo torstai. Viikonloppua odotellen. Ollaan poikaystävän kanssa menossa lauantaina kärkkäiselle pyörimään. Shoppailen vähän jos löydän jotain kivaa sieltä. En ole varmaan puoleen vuoteen käynyt kärkkäisellä. Siellä myydään minun mielestä aika kivoja vaatteita. Sitten siellä on se yksi koruliike missä myydään koruja. Katson jos löydän sieltä jotkut kivat korvikset halvalla. Poikaystävä sanoi että se etsii kärkkäiseltä uusia kenkiä. Toivottavasti löytyy. Sitten me käydään hakemassa vähän subileipää tai pizzaa. Mä tarjoan ruoat tällä kertaa. Pizzaa tekee kyllä mieli. Mä söin viime viikonloppuna pizzaa. Syön nyt sitä sitten taas. Pizza maistuu aina. Pizza on itseasiassa yksi mun lempi ruoka.
Tänään olen menossa taas illalla salille. Maantaina oli kyllä todella hyvät treenit. Tänään taas treenaan täysillä. Tekee hyvää kropalle.
Eilen olin taas pelaamassa sählyä. Nyt me pelattiin miehet vastaan naiset. Tottakai miehet sitten voitti. Mutta mä sain tehtyä edes yhden maalin. Paras kaveri teki loput maalit. Ihan kivaa oli silti pelata.
Tänään pitää maksaa laskuja. Nyt kun olen koneella. Vuokran maksan nyt. Saa sen pois alta. Loput laskut tulee mulle myöhemmin.
Nukuin tosi hyvin viime yön. Heräsin tänään vähän ennen seitsemää.
Nyt on juotu aamukahvit. Voisin kohta vähän siivota keittiötä.
Sekä tiskata. Nyt on mukava aamu kun ei tarvitse lähteä mihinkään.
Ei ole mihinkään kiire. Rauhallinen aamu. Nyt mulla ei ole ollut mitään pahaa ahdistusta. Olen huomannut että harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on hyvä juttu. Mutta ne kyllä sitten tulee taas jossain vaiheessa. Ne tulee aina jos olen väsynyt ja pahasti ahdistunut. Mutta nyt mulla on onneksi hyvä olla ja mä nautin tästä hyvästä olosta. Toivon että tämä kestää pitkään.
Sitten kun se huono kausi tulee niin se tulee. Onneksi on rauhottavat lääkkeet. Mitkä helpottaa sitten oloa. Mutta tästä tulee varmasti hyvä päivä. Näkee kavereita tänään.
Vietän niiden kanssa aikaa. Mikä on ihan parasta. Mulla on ihan parhaat kaverit. Ovat todella tärkeitä mulle. Etenkin paras kaveri jonka olen tuntenut 12 vuotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.