IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeisiin.Maanantai 16.03.2020 07:56

Viikonloppu vietetty ja arki taas alkaa. Nyt vähän erilaisempi arki kun korona on joka paikassa. Eilen oli ihana löhöilypäivä sohvalla. Nukuin ja kastselin ohjelmia. Kävin kyllä lenkilläkin. Oli tosi kiva ilma. Vähän tuuli mutta ei se haitannut. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu. Voi tapahtua ihan mitä vaan. En aijo stressata siitä. Mä elän tätä elämää ja nautin siitä. Elää ihan normaalisti. Tänään mulla on ne verikokeet.
Aamupäivällä. Lähden silleen ajoissa kävelemään ettei tule kauhea kiire. Inhoan lähteä aina kiirreellä. Syön vähän puuroa ennen lähtöä niin jaksan kävellä sinne. Sinne on kolmen kilsan matka.
Toivon ettei mua ala ahdistaa tällä viikolla. Sitä e voi tietää. Pitää nyt vaan katsoa hetki ja päivä kerrallaan miten tämä viikko menee.
Mutta jos joutuu syömään rauhottavia niin sitten niitä syödään.
Tänään menen ehkä illalla sitten taas lenkille kun ei voi mennä salille.
Aijon liikkua vaan tänään. Siitäkin saa hyötyliikuntaa kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Yhteensä sitten tulee käveltyä 6 kilsaa.
Pyykkiä pitäisi taas pestä. Katsoo kerkiänkö tänään. Jos ei onnistu tänään niin pesen sitten huomenna aamulla. Sitä kertyy aina.
Kävin eilen tokmannilla. Ostin sieltä kivan maastokuvioisen paidan.
Maksoi vaan 27 euroa. Heti kun mä näin sen paidan niin mun oli pakko sovittaa sitä ja se näytti hyvältä päällä. Halusin vähän piristää itseäni shoppailemalla. Muuta en ostanut.
Siitä paidasta tulee mulle paljon iloa. salkkarit tulee taas tänään.
Pakko katsoa. Tällä viikolla siinä tapahtuu paljon.
Kaikkea yllättävää. Mutta nyt puen vaatteet päälle ja musiikkia soimaan. Olen vielä hetken koneella. Ennen kun lähden verikokeisiin.
Toivon että tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.