IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai koitti taas. Viikonloppu on taas vietetty. Eilen oli ihan mukava päivä. Kävin lenkillä ja katsoin animea. Sain taas katsottua yhden animesarja loppuun ja aloitin uuden. Tänään jatkuu taas katsominen. Nyt kannattaa katsoa animea kun on innostunut siitä taas. Fiilis on muuten ihan ok. Heräsin jo seitsemältä. Eilen illalla mä nukahdin mun sohvalle. Heräsin siitä sitten jotain yhdentoista aikaa illalla ja menin sänkyyn nukkumaan. Aina jos olen illalla kotona niin mä aina nukahdan tuohon mun sohvalle. Siinä on vaan hyvä nukkua. Mä nukun myös aina päikkärit sohvalla. Tänään pitää pestä pyykkiä. Mutta ennen pyykinpesua olen menossa taas lenkille kaverin kanssa aamulla.
Kävellään noin puolen tunnin lenkki. Saa samalla raitista ilmaa. Menen sitten taas vielä illalla lenkille. Lemmen viemän jälkeen. Olen alkanut käymään lenkillä pari kertaa päivässä. Nyt kun ei ole muutakaan ohjlemaa. Niin pakko lenkkeillä. On se parempi kun ei mitään.
Toivon että tästä on tulossa taas mukava viikko. Vaikka koronaa on joka paikassa. En mieti sitä yhtään. Elän vaan tätä elämää.
Ei paniikkia! Onneksi on kaverit joiden kanssa nyt voi viettää aikaa.
Saa nyt nähdä koska näemme seuraavan kerran poikaystävän kanssa. Siihen voi mennä vielä monta viikkoa. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Voi sitä riemun määrää kun näemme taas.
Olen sitten ihan innoissani! Meidän parisuhde kestää tämän tilanteen. Ollaan nyt soiteltu monta kertaa päivässä ja ollut videopuheluita. Eilen meillä oli taas videopuhelu.
Oli ihanaa nähdä toinen. Ikävä on kova. Mutta kyllä tämä tästä.
Nyt pitää vaan jaksaa ja mennä päivä kerrallaan.
Voisin kuunnella vähän jotain musiikkia. Mistä tulee iloinen mieli.
Jotain iloista musaa aijon kuunnella. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aurinko paistaa mikä piristää mieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.