IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saimme eilen uutisia että saamme nähdä nyt läheisiä. Mutta. Ulkona saamme nähdä ja pitää olla turvaväli. Oli kyllä todella iloinen uutinen! Näen siis tällä viikolla poikastävän ja vanhemmat. Siis ihan mahtavaa. Pääsee niiden kanssa juttelemaan livenä. Kyllä se piristää elämää paljon kun näkee taas muita ihmisiä. Tuntuu varmaan sitten ihan oudolta kun näkee toisia pitkästä aikaan. Mutta odotan innolla.
Viikko on muutenkin lähtenyt hyvin käyntiin. On ollut hyvä olo eikä mahakaan ole enää kipeä. Viime viikolla se oli tosi kipeä. Kiva särky.
Kesti sen muutaman päivän. Ovulaatiokipua. Luulen että sitä kipua on tulossa jatkossakin. Pitää totutella siihen. Sekä pitää alkaa syömään särkylääkettä siihen. Mikä onneksi auttaa. Nyt ei ole ahdistanut yhtään. Se on vaan hyvä juttu. On ollut rauhallinen olo. Nautin nyt siitä.
Ennen kun se paska olo taas iskee jossain vaiheessa. Hetki ja päivä kerrallaan. Eletään tätä elämää. Huomista ei kannatta vielä edes miettiä. Keskityn nyt tähän päivään. Olin eilen taas siellä liikuntapuistossa kaverin kanssa. Oli kivaa. Koitan nyt pari kertaa käydä viikossa siellä treenaamassa. Nyt kun on innostusta.
Olen laihtunut puolitoista kiloa. Jipii. Olen silti normaalipainoinen.
Mikä on hyvä juttu. Eikä se haittaa jos paino alkaa tästä tippua.
Kunhan ei liikaa. Koitan liikkua mahdollisimman paljon päivän aikana.
Käyn pari kertaa lenkillä päivällä. Olen menossa taas aamulenkille kaverin kanssa tänään. Ulkona on kiva ilma. Nyt kannattaa ulkoilla.
Saa vähän happea. Mutta luulen että tänään on hyvä päivä.
Eilen oli myös hyvä päivä. Nyt nautin elämästä. Unohdetaan murheet. Kaikki kyllä järjestyy vaikka on korona.
Selviämme!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.