IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas liikuntapuistoon.Maanantai 25.05.2020 07:34

Maanantai. Viikonloppu meni nopeasti. Oli mukava viikonloppu. Eilen olin taas lenkillä pari kertaa. Oli niin hyvä sää. Tänään olen menossa taas liikuntapuistoon kaverin kanssa päivällä. Kun on näin hyvä ilma. Päästään vähän treenaamaan. Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet.
Luulen että leponexia pitää taas hakea tällä viikolla. Masennuslääkettä mulla on vaikka kuinka paljon jäljellä. Pariksi kuukaudeksi riittää vielä se lääke. Toivon että tästä viikosta tulee mukava viikko. Nyt nautin kesästä ja auringosta. Sekä viettää kesää kavereiden kanssa.
Pitää laittaa sitä aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne ulos. Siellä on lämmin. Onneksi ostin sitä. Sitten pitää ostaa sitä lisää kun alkaa loppumaan. Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa. Onneksi se ei ole ihan vielä loppumassa. Tulee vielä noin kuukausi. Temptation island suomi loppuu kohta. Saa nähdä mitä niille pareille käy. Eroaako vai ovatko edelleen yhdessä? Seuraava kausi on pakko katsoa koska se kuvataan suomessa. Mielenkiintoista! Saa sitten nähdä millaiset parit tulee siihen ohjelmaan. Mä heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu ja olen valmiina uuteen päivään. Tästä tulee hyvä päivä. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia.
Mukavaa taas viettää tänään kavereiden kanssa aikaa. Mulla on ihanat kaverit. Tuki ja turva. Niillä menee onneksi myös tosi hyvin tällä hetkellä. Nautimme kaikki elämästä. Olemme onnellisia.
Se on tärkeintä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.