IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Juhannus vietetty. :)Maanantai 22.06.2020 07:09

Oli todella mukava juhannus. Vietin sitä poikaystävän kanssa. Lähdin jo torstaina ja tulin eilen takaisin. Olin muutaman päivän sen luona.
Ostettiin kaikkea grilliruokaa: makkaraa, pihviä, perunasalaattia..grillattiin tuossa perjantaina ja saunottiin jo torstaina.
Oli hyvät löylyt. Mä sitten ryyppäsin pari päivää. Torstaina join ja perjantaina. Oli todella hyvä olo sitten lauantai aamuna kun heräsi.
Päätin taas etten nyt juo taas vähään aikaan. Päärynäviini oli hyvää kylmänä. Koko pullo meni mutta ei se haittaa. Kun käytiin poikaystävän kanssa alkossa niin ostin sillekkin viinapullon. Mä join vaan viiniä ja siideriä. Valvottiin myöhään ja nukuin pitkään. Oli mukavaa nukkua taas poikaystävän isossa sängyssä. Sekä oli ihanaa viettää aikaa.
Lauantaina tehtiin spagettia ja jauhelihakastiketta ruoaksi. Oli todella hyvää. Laitettiin tomaattimurskaa kastikkeeseen. Missä oli paljon mausteita. Yksi mun lempi ruoka. Jipii. Tänään on tullut kelalta taas rahaa. Hyvä niin saa loput laksut maksettua. Maksan ne lähipäivinä.
Sitten koitan taas saada säästöön 40 euroa. Uusi viikko taas alkaa ja nyt on luvattu hellettä ja hellettä! Ainakin 30 astetta menee tällä viikolla rikki. Siitä tulikin mieleen että pitää taas ostaa lisää aurinkorasvaa.
Alkaa taas olla loppu. No käyn tokmannilla katsomassa. Jos sieltä saisi sitä. Onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä. Ei ole kaukana.
Käytiin poikaystävän kanssa eilen lidlissä. Ostin vähän limua ja kivennäisvettä. Nyt on juotavaa. Hyvää kylmänä.
Menen varmaan taas tänään aamulenkille kaverin kanssa.
Sitten illalla ajattelin mennä tuon pururata lenkin.
Nyt koitan taas liikkua. Juhannuksen jälkeen. Saa taas kaloreita kulutettua. Pakko ottaa vesipullo mukaan lenkille.
Kohta jaan lääkkeet dosettiin. Leponexia pitää hakea taas.
Käyn varmaan hakemassa sitä huomenna. Sillä ei ole vielä mikään kiire. Kaikkia muita lääkkeitä on. Tänään ja huomenna tulee vikat salkkari jaksot. Pakko katsoa! Saa nähdä mitä vikassa jaksossa tapahtuu. Menee taas niin jännäksi.
Katsomme ne jaksot parhaan kaverin kanssa. Jännittämme yhdessä.
Sitten kun salkkarit jää tauolle niin alkaa se pihlajasatu. Se pitää todellakin katsoa. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja tiskata. Ai niin ja pyykkiä pitää pestä myös. No mulla hyvin tää päivä aikaa pestä. Vien pyykit kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.