IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kävin uimassa :)Torstai 25.06.2020 07:36

Olimme eilen kavereiden kanssa uimassa yhdellä uimarannalla. Oli ihanan lämmintä vettä. Kiva oli uida. Heitin vihdoinkin mun talviturkin.
Viime kesänä mä en uinut yhtään. Mutta nyt päätin että tänä kesänä aijon uida kun vaan pystyy. Nyt on kesä ja pitää uida. Oli todella mukava päivä eilen. Hauskaa oli. Tänään mulla on taas siivouspäivä. Siivoan kohta kun saan blogin kirjoitettua. Sekä pitää jälleen pestä pyykkiä. Olen menossa taas ensi viikon viikonloppuna poikaystävän luokse. Nyt saa taas lähteä täältä. Rajoitukset alkavat hellittää niin pääsee elämään taas aika normaalia elämää. Toistaiseksi. Nyt pitää ihan oikeasti vaan nauttia kun pystyy. Sitä ei voi tietää koska seuraava korona aalto taas sitten iskee. Tänään on varmaan taas ainakin 30 astetta lämmintä. Eilen oli myös aika kuuma päivä. Nyt pitää ihan oikeasti vaan juoda vettä. En vielä tiedä menenkö käymään lenkillä tänään. Mietin vielä. Olen harkinnut uutta kannettavaa tietokonetta. Mulla olisi rahaa ostaa uusi. Varmaan jo tässä kuussa sen voisi hankkia.
Kestäisi taas muutaman vuoden. Tämä mun nykyinen tietokone on muistaakseen 4 vuotta vanha. Poikaystävä osti tämän tietokoneen mulle. Ylläriksi. Oli kiva yllätys. Hyvin tämäkin on toiminut.
Niin ja aijon myös hankkia uuden tabletin. Eka tietokone sitten tabletti.
Uutta puhelinta en vielä hanki koska tämä nykyinen toimii vielä ihan hyvin ja on yli vuoden vanha. Tämmöisiä suunnitelmia on nyt sitten tiedossa. Kannettavan värillä ei ole väliä kunhan se toimii
Mutta. Nyt alkaa siivoilu. Sekä pitää kerätä kaikki likapyykit mitä alan pesemään kohta. Onneksi on aamulla aikaa hoitaa kaikki niin loppu päivän voi sitten ottaa ihan rennosti. Katson netflixiä.
Ehkä menen sinne lenkille illalla. Jos menen niin sitten vesipullo mukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.