IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Teen jauhelihakeittoa.Keskiviikko 01.07.2020 07:05

Keskiviikko. Viikon puoli väli. Tänään pitää mennä taas kauppaan. Teen ruoaksi tänään jauhelihakeittoa. Hyvä ja nopea ruoka. Pitää vaan kaikki keittää kattilassa. Jauhelihat paistoin jo eilen valmiiksi. En eilen muistanut katsoa pihlajasatua. Katson sen jakson varmaan myöhemmin tänään. Kun tulee hyvä hetki. Nyt on heinäkuu. Kesäkuu vietetty.
Toivon että heinäkuu menee mukavasti. Tekee kaikkea kivaa. Kavereiden kanssa. Tänään varmaan ukkostaa. Sekä sataa vettä.
Eilen oli kiva olla lenkillä vesisateessa. Kyllä se vähän piristi. Sai kunnolla raitista ilmaa. Kävin eilen tokmannilla shoppailemassa keittiö tarvikkeita. Ostin veitsiä, leikuulaudan, kauhan, uuden mukin..kaikkea mitä tarvitsee keittiössä. Ei mennyt kuin 32 euroa niihin. Niillä pärjää toistaiseksi. Ostan sitten myöhemmin lisää. Mun pitää muutenkin nyt vähän järjestellä keittiötä. On sitten siisti keittiö. Missä on mukava tehdä ruokaa. Mun keittö on juuri sopiva. Ei ole liian pieni eikä ole liian iso. Kaappitilaa on juuri sopivasti. Saa kaikki tavarat paikoilleen.
Ylihuomenna tulee taas rahaa kelalta. Ihan jees niin saa taas säästöön rahaa. Nostan sen 50 euroa. Kohta voisi syödä aamupuuron. Puuro on mun mielestä paras aamupala. Nopea aamupala. Sekä terveellinen.
Suosittelen. Puuro on aika halpaa. Mä syön elovena puuroa. Paras puuro. Teen sen välillä mikrossa ja välillä kattilassa.
Se on hyvää mehukeiton kanssa. Kohta pitää taas maksaa laskuja. Onneksi alku kuusta tulee taas rahaa niin pystyy maksamaan laskut.
Maksan laskut aina. Ei mitään ongelmaa. Sitten tulee hyvä fiilis kun on laskut maksettu. Sitten aina näkee paljon jää tilille rahaa. Aika kivasti mulla jää tilille rahaa. Mitä en tuhlaa. Olen oppinut säästämään. Siitä tulee turvallinen olo kun tietää että tilillä on rahaa jos tulee jotain yllätyksiä. jos vaikka joutuu lähtemään lääkäriin tai hammaslääkäriin. Niin lasku tulee perässä. En ole nyt onneksi käynyt lääkärissä viime aikoina. Ei ole tarvinnut. Mikä on vaan hyvä.
Viime vuonna mä ravasin siellä jatkuvasti kun mulla oli noita tulehduksia. Sain jatkuvasti jonkun antibioottikuurin. Voin sanoa ettei ollut kauhean kivaa. Mutta nyt kaikki on mennyt hyvin.
Mutta nyt alan valmistautumaan puuron syöntiin ja menen kohta sinne kauppaan. Ennen kun sataa kaatamalla vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.