IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nautitaan kesästä!Torstai 02.07.2020 08:11

Ihanaa. Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Pääsen jo lähtemään päivällä. Poikaystävällä on nyt loma. Niin se pystyy hakemaan mut aiemmin. Ajattelin huomenna vähän juoda. Siideriä ja viiniä. Ostan taas päärynäviinipullon. Mikä on mun lemppari. Todella hyvää kylmänä. Huomenna tulee onneksi taas rahaa niin pystyy ostamaan juomat. Sekä viikonloppu ruoat.
Alan taas kohta siivoilemaan. Eka kirjoitan blogin. Sitten musat soimaan taustalle. Mukavampi siivota. Pyykkiä pitää taas pestä tänään. Lakanat.
Sekä vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Odotan viikonloppua innolla. Pääsee viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa. Nähtiin viimeksi juhannuksena. Oli kiva juhannus.
Mulla on taas huomenna verikokeet. Aamupäivällä. Onneksi huomenna ei sada vettä kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Pitää mennä piikille taas leponex lääkkeen takia. Sitten saa taas sitä lääkettä kun on käynyt verikokeissa. Näin se vaan menee mulla. Kohta syön aamupalaksi puuroa. Ruoaksi teen kinkkukiusausta. Se on helppo. Kestää vaan kun se on uunissa. Mutta varmasti hyvää. Laitan loput pakkaseen. Niin sitä voi sitten syödä vaikka ensi viikolla.
Tänään jatkuu animen katsominen. Kun olen saanut siivottua ja ruoan tehtyä niin katson animea. Illalla ajattelin mennä lenkille jos on hyvä ilma. Varmaan huomenna mennää hakemaan subit sybwaysta poikaystävän kanssa. Mä tarjoan tällä kertaa.
En ole pitkään aikaan käynyt subwayssa. Kiva taas mennä.
Vaikea valita se subileipä koska ne kaikki ovat hyviä! Kanasubit on mun lemppareita. Ehkä otan sellaisen. Pitää alkaa pakata kohta.
Teen sen kun olen saanut siivottua. On sitten kaikki valmiina kun lähtee. Mutta. Huomista odotan innolla. Nyt nautitaan kesästä.
Sekä tulevasta viikonlopusta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.