IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiva kun aurinko paistaa!Sunnuntai 12.07.2020 07:56

Viikonloppu kohta vietetty. Huomenna taas alkaa uusi viikko. Eilen kun oli sateinen päivä niin katselin vaan netflixiä. Sain katsottua yhden animesarjan loppuun. Mikä oli hyvä. Sekä jatkoin toista sarjaa. Tänään kun ei nyt sada vettä niin aijon lähteä lenkille. Aamulenkille ainakin ja sitten varmaan vielä iltapäivällä. Saa kunnolla liikuntaa. Tekee vaan hyvää. Nyt mulla on jo paljon parempi olo mitä pari päivää sitten.
Välillä tulee noita huonoja oloja. Mutta niistä on aina selvitty.
Toivon että ensi viikko menee taas kivasti. Ettei tule sitä ahdistusta taas. Huomenna pitää käydä kaupassa. Mietin mitä ruokaa sitä tekisi?
No se selviää jo varmaan tänään. Pitää nyt suunnitella.
Otan repun niin saan kaikki mun kauppaostokset siihen sitten. Reppu on kätevä. Siihen mahtuu kaikki. Ei tarvitse ostaa kauppakassia.
Käyn huomenna aamulla kaupassa. Silloin on hyvin aikaa käydä. Toivottavasti ei vaan sada vettä kun menen kauppaan. Jos sataa niin sateenvarjo sitten mukaan. Huomenna pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Masennuslääke on seuraava minkä haen. Saan taas kolmen kuukauden annoksen. Siitä riittää pitkäksi ajaksi. Ei ihan heti sitten tarvitse hakea sitä. Leponexit riittävät pariksi viikoksi.
Heräsin tänään taas seitsemän jälkeen. Nukuin hyvin. Olin taas eilisen illan parhaan kaverin luona. Katseltiin telkkaa ja höpöteltiin. Siinä se ilta meni mukavasti. Tänään varmaan taas jatkuu animen katsominen. Nyt kun on innostunut taas katsomaan. Pitää ottaa siitä ilo taas irti. Mutta. Nyt alan suunnittelemaan kauppalappua mitä pitää ostaa kaupasta. On sitten valmiina. Luulen että tänään on hyvä päivä. Kiva kun aurinko taas paistaa. Saa nyt nähdä sataako sitten taas ensi viikolla. Toivottavasti ei. Haluan ulkoilla nyt paljon. Huomenna olen menossa taas liikuntapuistoon jos on hyvä sää.
Kaverin kanssa ollaan menossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.