IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Etsimään uusia kenkiä.Tiistai 14.07.2020 07:12

Tänään olen menossa etsimään itselle kunnon kävelykenkiä. Eli shoppailemaan. Mikäs sen mukavampaa. Tarvitsen uudet kengät koska edelliset ovat kuluneet aika kivasti. Katson jos löydän vaikka parit kengät. Jos en löydä kun yhdet niin se on parempi kuin ei mitään.
Eilen oli mukava päivä. Liikuin aika paljon eilen. Käytiin kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Sitten vielä illalla kävelin 40 minuutin lenkin.
Menen tänään taas lenkille. Iltapäivällä. Aurinko paistaa varmasti.
Apteekissa pitää käydä tällä viikolla jossain vaiheessa. Pitää hakea ne masennuslääkkeet. Sitten sitäkin lääkettä on taas jonkin aikaa.
Heräsin tänään jo kuuden jälkeen. Keitin aamukahvit. Aamukahvi on paras. Sillä herää joka aamu. Tänään aijon tehdä ruoaksi minestronekeittoa. Eilen mulla oli ruokana lihakastiketta ja riisiä. Oli hyvää. Onneksi tuo minestronekeitto on nopea ruoka. Siinä ei mene kauaa. Laittaa kaikki vaan kattilaan ja keittää. Olen jo valmiiksi paistanut jauhelihat. Salkkarit jatkuu taas 3 elokuuta. Odotan innolla että se alkaa taas. Sitten tulee taas telkasta katsottavaa. Saa nähdä kuka selviää ja kuolee. Rantabaari sarjakin alkaa samana päivänä telkasta kuin salkkarit. Sekin jäi jännään kohtaan. Nyt on ollut hyvä olo tällä viikolla. Ei ole ahdistanut. Viikko lähtenyt hyvin käyntiin. Luulen että nyt menee taas hyvin jonkin aikaa. Pitää vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Päivä kerrallaan elän tätä mun elämää. Sitä ei voi aina tietää koska sitä paskaa tulee taas niskaan.
Se voi tulla aina yllärinä. Sitten on vaan paska olo.
Ahdistaa ja tulee harhat. Harhoja mulla ei ole ollut aikoihin. Mikä on vaan hyvä. Mutta. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä on tulossa varmasti kiva päivä. Toivon että löydän ne kengät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.