IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vanhempien luokse viikonlopuksi :)Torstai 16.07.2020 06:45

Olen menossa huomenna vanhempien luokse viikonlopuksi. Kävin viimeksi niiden luona keväällä. Ennen korona aikaa. Ihanaa nähdä taas äiti ja isä. Tulee varmasti mukava viikonloppu. Aijon vaan rentoutua.
En stressaa mistään asiasta. Eikä mulla tällä hetkellä ole edes mitään stressattavaa. Pari viikkoa sitten tilanne oli eri. Mutta mä selvisin.
Käyn varmaan tänään siellä apteekissa. Hakemassa ne masennuslääkkeet. Kolmen kuukauden annos. Riittää pitkäksi ajaksi.
Kun olen tehnyt ruoan ja syönyt niin sitten apteekkiin. Olo on tällä hetkellä aika hyvä. Mua ei ahdista yhtään mikä on vaan hyvä.
Sain onneksi nukuttua hyvin viime yön. Kokeilin eilen niitä mun uusia tennari kenkiä niin todella hyvät jalassa ja tyylikkäät. Kun lähden huomenna porukoille niin laitan ne jalkaan. Äiti saa nähdä ne mun uudet kengät. Ei maksanut kun vaan 40 euroa. Hyvä löytö. Kun olen saanut taas blogin kirjoitettua niin alan siivoilemaan ja pesemään pyykkiä.
Pyykkiä on taas kertynyt kiva määrä. Pakko pestä. Pitää sitten alkaa pakkailemaan jossain kohtaa. Onneksi mulla on koko päivä aikaa pakata. Näen kaverit seuraavan kerran vasta ensi viikolla. Ikävä niitä tulee kun olen nähnyt niitä nyt joka päivä. No luvattiin parhaan kaverin kanssa pitää viikonloppuna yhteyttä. Näemme taas maanantaina.
Olen jo miettinyt mitä aijon syödä ensi viikolla. Vähän tehnyt jo listaa. Menen taas maanantaina kauppaan. Saa alku viikon ruoat haettua. Olen huomannut että mä tykkään tehdä ruokaa. Se on kivaa. Mulla on juuri sopivan kokoinen keittiö mun kämpässä. Ei ole liian iso eikä ole pieni. Muutenkin tykkään tästä mun kämpästä. Tää on kaksio. Odotan niin innolla jo salkkareita. 3 elokuuta jatkuu taas.
Vielä pitää odottaa pari viikkoa. No nopeasti se menee.
Saa nähdä kuka kuolee sitten siinä. Tänään katson taas netflixiä ajan kuluksi. Lähden huomenna varmaan jo sitten päivällä. Eka teen ruoan ennen kun lähden. Munakkaan. Se on nopea ruoka. Pitää vaan ostaa kanamunia. Käyn ne ostamassa ne tänään samalla kun käyn apteekissa. Katsoo jos kaupasta tarvitsee vielä jotain muuta.
Kelalta tulee taas rahaa 22 päivä. Saa niistä rahoista sitten jo 50 euroa säästöön säästötilille.
Lopuilla sitten pärjää hyvin loppu kuun. Päätin nyt etten shoppaile taas vähään aikaan. En tarvitse mitään. Mutta nyt alkaa siivoilu.
Aloitan imuroimalla. Pyykit vien hetken päästä. Sitten on kiva kun kämppä on siisti taas. Voi taas sotkea ensi viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.