IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuli käytyä papan haudalla.Maanantai 20.07.2020 07:17

Mukavasti meni viikonloppu vanhempien luona. Pääsi kunnolla vähän rentoutumaan. Sai unohtaa kaikki murheet hetkeksi. Käytiin mun papan haudalla lauantaina. Ostin sille haudalle hienon kukan mikä maksoi vaan 7 euroa. Käyn aina siellä haudalla muutaman kerran vuodessa. Mun pappa kuoli silloin 3 vuotta sitten. Sillä oli syöpä. Mutta on hyviä muistoja papasta. Oli kyllä hieno ihminen. Uusi viikko taas alkaa ja mun pitää mennä taas kauppaan ostamaan ruokaa. Tänään aijon tehdä tonnikalakiusausta. En ole itse asiassa koskaan tehnyt sitä. Mutta on ihan helppo ruoka. Katsoi ohjetta niin ei näytä vaikealta. Syön sitten sitä ruokaa tämän päivän. Loput laitan pakkaseen. Toivon että tämä viikko menisi mukavasti. Saa nähdä iskeekö se ahdistus taas tällä viikolla vai ei. Sitä ei voi tietää. Nyt vaan taas päivä kerrallaan elän tätä elämää. Keskityn tähän päivään. Apteekissa pitää käydä tällä viikolla.
Pitää hakea ne masennuslääkkeet. Sitten sitä lääkettä on taas. Kolmeksi kuukaudeksi. Verikokeet on taas tämän viikon perjantaina.
Sitten kun siellä on käynyt niin saa leponex lääkettä. Leponexia mun ei vielä tarvitse hakea. Sitä on riittävästi. Mä heräsin jo vähän yli kuuden jälkeen. Join kunnon kahvit ja nyt olen täysin hereillä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Mennään varmaan taas tänään kaverin kanssa tuonne liikuntapuistoon treenaamaan. Nyt kun on vielä hyvä sää. Aijon taas kunnolla alkaa liikkumaan tällä viikolla. Sitten kun on vaan hyvä sää niin lenkkeilen. Mun paino on tällä hetkellä normaali ja aijon pitää siitä kiinni. Olen melkein kokonaan lopettanut sokerin syömisen. Viikonloppuisin tulee vaan vedettyä sokeria. Kuten limsaa tai siideriä. Viikolla en syö mitään sokeri juttuja. Juomia mitä juon viikolla ovat: musta kahvi, vesi ja vihreä tee. Niihin mä en lisää sokeria. Mutta nyt alan tekemään kauppalappua. Sekä tiskaan.
Pitää muuten kerätä pyykit valmiiksi jos vaikka pesisi pyykkiä tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.