IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan innolla salkkareita.Keskiviikko 22.07.2020 07:36

Viikko on puolessa välissä. Hyvin on mennyt tähän asti. Tänään olen menossa taas kauppaan. Teen jauhelihakeittoa ruoaksi. Siinä ei mene kauaa kun sen tekee. Tulee varmasti hyvää. Nukahdin taas eilen illalla mun sohvalle. Siinä on vaan niin hyvä nukkua. Nukuin eilen parin tunnin päikkärit. Tänään koitan pysyä hereillä. En nuku tänään päikkäreitä.
Sitten kun olen päässyt kaupasta kotiin niin alan heti tekemään sitä keittoa. Nyt ei ole ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Hyvä fiilis on ollut nyt koko tämän viikon. Nautin siitä taas. Tänään aijon mennä illalla lenkille jos on hyvä ilma. Menen tuonne pururadalle. Tulee tehokas lenkki kun sen menee. Tänään on tullut rahaa. Hyvä niin saan laskut maksettua.
Sitten niitä ei tarvitse miettiä. Olen nyt tämän viikon viikolopun omissa oloissani. Molemmat kaverit lähtevät reissuun viikonloppuna. No se on ihan hyvää olla välillä yksin. En näe nyt poikaystävää.
Varmaan vaan nukun, katson netflixiä ja lenkkeilen jos on hyvä sää.
Pitää ostaa viikonloppu herkut. Jäätelöä mun tekee kauheasti mieli.
Suklaajäätelöä. Sitä pitää sitten ostaa. Käyn varmaan perjantaina kaupassa samalla kun olen käynyt verikokeissa. Piikille pitää taas mennä. No onneksi on tottunut. Kerran kuussa pitää käydä.
Mä odotan jo innolla että salkkarit alkaa. Alle pari viikkoa pitää vielä odottaa. Sitten tulee taas katsottavaa telkasta. Niin ja rantabaarin toinen kausi alkaa myös samana päivänä kuin salkkarit.
Se tulee heti salkkareiden jälkeen kahdeksalta.
Tykkään siitäkin sarjasta. Olen katsonut ekan kauden kaikki jaksot.
Mutta. nyt alan vähän siivota keittiötä ja tehdä kauppalappu.
Luulen että tästä on tulossa ihan mukava päivä. Nyt aurinko paistaa tällä hetkellä. Toivottavasti paistaa myös illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.