IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on taas masennuslääkettä.Perjantai 24.07.2020 07:45

Perjantai vihdoinkin taas. Pääsee viikonlopun viettoon. Paras kaveri perui reissunsa niin näemme nyt sitten viikonloppuna. Olen menossa tänään illalla sen luokse. Kävin eilen kaupassa ja apteekissa. Piti hakea e-pillerit ja masennuslääkkeet. Molemmat riittävät kolmeksi kuukaudeksi. Ei tarvitse ihan heti niitä taas hakea. Tänään mulla on ne verikokeet päivällä. Teen ruoan ja sitten lähden. Broilerikeittoa teen tänään. Yksi mun lempi ruoka. Siinä ei mene onneksi kauaa.
Ostin eilen litran suklaajäätelöä ja se kaikki meni kerralla. Pitää sitä välillä herkutella. Nyt en taas viikkoon herkuttele.
Nukahdin taas eilen illalla mun sohvalle. Heräsin yöllä siitä ja menin sänkyyn nukkumaan. Aina kun olen illalla kotona niin nukahdan melkein aina siihen sohvalle. Siinä on vaan niin hyvä nukkua! Nukun aina päikkäritkin siinä. Saa nähdä sataako vettä tänään. Pitää ottaa sateenvarjo varmuuden vuoksi mukaan. Fiilis on ollut edelleen aika hyvä. Nautin taas siitä. Ei ahdista yhtään! Onneksi masennuslääkkeet auttavat myös tuohon ahdistukseen. Se lääke myös auttaa siihen.
Mulla menee aina aamulla se 10mg masennuslääkettä. Ennen mulla meni 5mg mutta sitten sitä nostettiin yhdessä vaiheessa.
Voin sanoa että on hyvä lääke. Olen 14 vuotiaasta syönyt masennuslääkkeitä. Varmaan mä syön niitä loppuelämäni. Niin kuin leponex lääkettä. Mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy elämään tätä elämää jotenkin. Päivä ja hetki kerrallaan. Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Pitää vaan nauttia elämästä kun vaan pystyy.
Mä nautin siitä ihan täysillä. Mulla on hyvä elämä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.