IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Enää viikko niin alkaa salkkarit!Maanantai 27.07.2020 07:21

Tasan viikko niin alkaa salkkarit. Sitten näkee kuka kuolee ja kuka selviää. Jännäksi menee. Katsomme ekan salkkari jakson parhaan kaverin kanssa yhdessä kun alkaa. Kivempi katsoa kaverin kanssa kun taas yksin. Eilen meni kivasti päivä. Kävin aamulenkillä, katselin netflixiä, nukuin päikkärit, menin nukkumaan jo eilen ennen kahdeksaa.
Mua vaan alkoi väsyttää. Katselin netflixistä terrace housea ja good girls sarjaa. Voin sanoa että molemmat ovat hyviä. Olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Olen katsonut netflixistä kaikki terrace house kaudet.
Odotan kovasti siitä sitten uusia kausia taas. Tänään pitää käydä kaupassa että saa ruokaa. Menen tässä aamulla kauppaan. Sitten kun olen päässyt kaupasta kotiin niin alan tekemään heti ruokaa.
Olen menossa liikuntapuistoon taas tänään kaverin kanssa päivällä.
Päästään vähän treenaamaan. Mikä tekee hyvää. Varmaan ollaan noin tunti siellä. Mä toivon kovasti että tänään ei sada vettä. Viikon lääkkeet taas jaan dosettiin tänään. Mitään lääkettä ei tarvitse nyt hakea. Kaikkia on. On masennuslääkettä ja leponexia. Olo on ollut todella hyvä taas.
Mua ei yhtään nyt ahdista mikä on hyvä. Olen huomannut jos olen todella väsynyt, niin sitten se ahdistus tulee helposti. Olen myös silloin neuroottinen ja hermostunut. Mutta nuo olot menee aika nopeasti ohi. Ajattelee vaan että ei ole mitään hätää niin sitten rauhoittuu.
Aamuisin mua ei onneksi ahdista. Mulla aamut on parhaita. Herää aikaisin, keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogin. Niillä mun päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Olen aamuihminen. Sitten kun olen poikaystävän luona nukun niin pitkään kun vaan pystyy.
Nyt alan tekemään kauppalappua. Sekä alan kuunnella vähän musaa. Tästä tulee varmasti mukava päivä. Ihanaa nähdä kaverit taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.