IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuli käytyä kärkkäisellä.Torstai 30.07.2020 07:38

Eilen ilta meni vähän huonosti. Mua ahdisti ihan hirveästi. Mutta selvisin ilman rauhottavaa. Kun otin iltalääkkeet niin sitten rauhotuin. Muuten päivä meni ihan hyvin. Oltiin kavereiden kanssa kärkkäisellä. Mä löysin sieltä kivat korvikset ja kaverit löysivät kengät. Ne korvikset maksoi vaan 13 euroa. Laitoin ne jo heti korviin. Todella kivat. Mä katselin myös kärkkäiseltä myös vaatteita mutta mikään ei pistänyt oikein silmään. Pyörittiin siellä noin tunti.
Katselin myös kun siellä oli Guess koruja. Aijon niitäkin ostaa taas jossain vaiheessa. Mutta ei ihan vielä. Katsoo sitten vaikka syksyllä.
Jos ostaa Guess korvikset. Mulla on Guess kaulakoru minkä ostin yhdestä koruliikkeestä. Oli kallis mutta hieno. Ajattelin myös alkaa jossain vaiheessa säästää uuteen Gues laukkuun. Sitten joskus. Nyt mä aijon vaan säästää Sillä laukulla ei ole mikään kiire. Kun mulla oli eilen vähän huono ilta niin menin jo nukkumaan vähän ennen kahdeksaa.
Nukuin tosi hyvin viime yön. Nyt olo alkaa olla taas normaali.
Luulen että tänään on paljon parempi päivä mitä eilen. Välillä se ahdistus tulee. Silloin etenkin kun on todella väsynyt. Mä olen ollut aika väsynyt tämän viikon. Jostain syystä. Välillä se väsymys tulee.
Ei sitä aina jaksa olla pirteällä päällä. Mutta. Huonenna koittaa taas perjantai. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Viettämään viikonloppua. On ollut kova ikävä sitä. No huomenna näemme.
Paras kaverikin lähtee mökkeilemään sen siskon kanssa.
Päästään molemmat vaihtamaan maisemaa.
Mikä tekee meille molemmille todella hyvää. Viikonlopun jälkeen alkaa sitten maanantaina salkkarit ja rantabaari. Jipii salkkarit alkaa kohta pyörimään. Mä olen ihan varma että Tale kuolee siinä onnettomuudessa ainakin. Sitten joku toinen. No maanantaina se selviää. Jännittävää. Mutta nyt unohdan kaikki murheet ja keskityn hyviin asioihin. Mitä mulla on elämässä ja nautin siitä. Onneksi kohta alkaa viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.