IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailu on mukavaa!Sunnuntai 09.08.2020 07:59

Viikon viimeinen päivä. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Saa nähdä miten se menee. Toivon että hyvin. Päivä kerrallaan.
Eilen oli ihan hyvä päivä. Kävin tokmannilla pyörimässä ajan kuluksi. Siellä on noita David merkkisiä urheiluvaatteita. Katselin niitä mutta päätin etten osta ihan vielä niitä. Sitten syksymmällä ostan kun pääsee salille. Sehän voi olla että tulee uusia David vaatteita myöhemmin tokmannille myyntiin. Nyt mä aijon vaan säästää ja säästää. En nyt shoppaile koska mä en tarvitse nyt mitään. Aijon sitten syksyllä tehdä shoppailureissun jossain vaiheessa. Shoppailemaan syysvaatteita. Uusia housuja mä tarvitsen. Käyn ne ostamassa sitten cubukselta. Siellä myydään hyviä housuja. Maksaa vaan vähän yli 20 euroa kappale.
Mietin pitäisikö ostaa farkut myös? Huppareita aijon ostaa. Niitä on hyvä pitää syksyllä päällä. Shoppailu on yksi mun lempi harrastuksista.
Mulla on rahaa ostaa kaikenlaista. En aina shoppaile mutta silloin kun tekee mieli. Se myös piristää kivasti mieltä kun löytää jotain kivaa.
Alan jossain vaiheessa säästää rahaa siihen uuteen Guess laukkuun. Se on mun seuraava laukku minkä aijon hankkia. En enää ostele mitään halpoja laukkuja. Niitä on kertynyt aika kivasti. Omistan varmaan jotain 20 laukkua ainakin ja käytän niitä edelleen. Niitä voi aina vaihdella.
Tänään mun pitää käydä kaupassa. Ajattelin iltapäivällä mennä.
Lämmin päivä taas tulossa tänään. Hellettä. No sitten alkaa viiletä ilmat tämän viikonlopun jälkeen. Syksy alkaa tulla. Mutta oli kiva kesä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Olen nauttinut viikonlopusta.
Ei ole ollut mihinkään kiire. Tämänkin päivän voi ottaa aika rennosti.
Pyykkiä pitäisi pestä. Pesen jossain vaiheessa. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Jotain hyvää musaa! Onneksi aamukahvi herätti mut taas tänä aamuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.