IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai on viikon paskin päivä.Tiistai 11.08.2020 07:44

Eilinen päivä tuntui ahdistavalta. En tiedä miksi mutta mua vaan ahdisti.
Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan mutta selvisin onneksi ilman sitä. Luulen että tänään on paljon parempi päivä. Olen menossa taas aamulenkille. Kun on näin hyvä sää. Kävin eilen apteekissa. piti hakea leponexia kun oli loppu. Sain onneksi lääkkeet. Nyt niitä on sitten taas pariksi viikoksi. Saan niitä lääkkeitä sitten taas kun olen käynyt verikokeissa. Mulla on verikokeet tämän viikon perjantaina. Päivällä on aika. Huomasin että karpalokapseleita pitää kohta ostaa lisää. Alkaa olla loppu. No onneksi niitä saa apteekista.
Ei ole kamalan kalliita niin hyvin pystyn ostamaan ne. Syön niitä joka päivä. Otan aina illalla sen kapselin. Heräsin tänään seitsemän jälkeen. Nyt on juotu aamukahvit ja olen täysin hereillä. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin ja mä toivon että tänään ei ahdista pahasti. Mutta jos alkaa ahdistaa niin koitan keksiä jotain tekemistä etten vaan ota sitä rauhottavaa. Maanantai on se viikon paskin päivä. Siltä se kyllä tuntui eilen. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Ne lievittää onneksi ahdistusta.
Masennuslääke on hyvä lääke. En aijo lopettaa sen syömistä.
Kohta syön aamupuuron. Hyvä aamupala. Muuta en syö aamulla kun sen. Keitän sen aina mikrossa mikä on nopea tapa. Menee vaan pari minuuttia niin puuro on valmis. Syön kaurapuuroa. Mikä tekee hyvää vatsalle. Suosittelen. Lämmin päivä taas tulossa. Nyt vissiin tulevana viikonloppuna on taas helteet. Lämmintä on vielä. Mutta kohta sitten taas kylmenee kun tulee syksy. Mutta. nyt voisi kuunnella vaikka musiikkia. Uskon että tästä tulee hyvä päivä mitä eilen.
Salkkarit ja rantabaari tulee taas illalla niin on katsottavaa.
Tänään en näe parasta kaveria. Huomenna sitten taas näemme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.