IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai :)Perjantai 14.08.2020 05:47

Se on taas viikonloppu. Nopeasti nää viikot vaan menee. Olen menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Päästään viettämään aikaa taas yhdessä mitä olen kovasti kaivannut. On ollut myös kova ikävä.
Olen lähdössä vasta illalla. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä.
En ole vielä alkanut pakkaamaan. Teen sen tässä jossain vaiheessa. Mulla on koko päivä aikaa pakata. Sillä ei ole vielä mikään kiire.
Tänään mun pitää mennä verikokeisiin päivällä. Joutuu käymään kerran kuussa. Lääkityksen takia. Onneksi on tottunut eikä mulla ole neulakammoa yhtään. Fiilis on todella hyvä tällä hetkellä. Ajattelin tänään vähän juoda. Viiniä ja siideriä. Käydään alkossa hakemassa vähän juotavaa. Mä ajattelin juoda omenaviiniä. Maistaa olisiko se hyvää. Olen nyt aina juonut sitä päärynäviiniä. Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. En saanut enää unta. No olen nyt tämän aamun koneella. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Perjantai fiilis vaan päälle. Nyt aijon nauttia viikonlopusta ihan täysiä. Nukun pitkään, valvon myöhään..en katso ollenkaan kelloa. Uskon että viikonloppu sujuu ihan hyvin ilman rauhottavia. Tuskin alkaa ahdistaa.
En aijo miettiä mitään ikäviä asioita viikonloppuna. Katson sitten tämän päivän salkkari jakson myöhemmin. Huomenna on aikaa katsoa se.
Tänä viikonloppuna pitäisi olla taas aika lämmin. Nyt pitää vaan nauttia vielä tästä lämmöstä kun vaan pystyy. Ennen kun kylmenee ja tulee vesisateet. Saa nähdä millainen sää on sitten ensi viikolla.
Toivottavasti vielä hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.