IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mindfulness auttaa mua aika paljon.Sunnuntai 23.08.2020 07:46

Viikonloppu on mennyt tähän asti hyvin. Huomenna arki taas alkaa. Kaupassa pitää käydä huomenna. Sekä jakaa viikon lääkkeet dosettiin.
Mun ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on vielä. Pitää suunnitella mitä sitä söisi ensi viikolla. Suunnittelen tänään jo vähän kauppalappua. Huomenna menen sitten kauppaan. Eilinen päivä meni netflixiä katsellen. Tänään jatkuu taas katsominen. Aloin katsomaan yhtä anime sarjaa. Pääsin siinä puoleen väliin. Tänään katson sen varmaan sitten loppuun. Nyt on kiva kun on innostunut katsomaan animea. Pitkästä aikaan. Kävin eilen iltapäivällä taas lenkillä.
Kävin kävelemässä sen pururadan taas. Tänään aijon uudestaan mennä sen iltapäivällä. Ellei sada kaatamalla vettä. No mulla oli eilenäkin sateenvarjo mukana. Varmuuden vuoksi. En kastunut ihan pahasti.
Sain taas eilen pari laskua. Maksan ne tänään pois. Niin sitten niitä ei tarvitse enää miettiä. Sitten olen maksanut kaikki tämän kuun laskut.
Olo on nyt ollut ihan hyvä. Ei ole onneksi stressiä yhtään. Nautin siitä kun on hyvä olla. Mulla on kaikki asiat aika hyvässä tasapainossa.
Ei ole oikeastaan mitään murheita ja huolia. En edes mieti koronaa kauheasti. Nautin elämästä kun vaan pystyy. Sitten jos sairastuu koronaan niin sairastuu. Aijon silti elää normaalia elämää.
Vaikka on tämä korona. Onneksi mä kävin vuosia sitten sen mindfulness kurssin. Se auttaa aika paljon mun elämässä. Se lievittää stressiä. Todella paljon. Mä teen päivittäin mindfulness harjoituksia. Voin sanoa että toimii. Ainakin mulla. Suosittelen.
Nyt se syksy näköjään alkaa. Ilmat alkaa viiletä ja tulee pimeä.
Voin sanoa että oli mukava kesä. Nopeasti se vaan meni.
Mutta nautin täysillä. Saa nähdä miten syksy sitten menee. Hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi big brother alkaa kohta. On sitten taas joka päivä katsottavaa. Sekä salkkarit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.