IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitää lähteä kauppaan.Maanantai 24.08.2020 07:21

Viikonloppu taas vietetty. Olin eilen iltapäivällä taas liikuntapuistossa treenaamassa. Olin siellä melkein tunnin. Teki hyvää. Onneksi vesipullo oli mukana kun oli aika lämmin. Nukahdin taas eilen illalla sohvalle. Heräsin siitä yöllä ja menin sänkyyn sitten nukkumaan. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu. Kohta teen kauppalapun koska olen menossa kauppaan tässä aamulla kun on hyvin aikaa. Teen ruoaksi kanaa ja riisiä. En ole pitkään aikaan syönyt riisiä.
Nyt sitä tekee mieli. Teen kanakastikkeen. Uusi viikko taas alkaa. Saa nähdä miten tämä viikko sujuu. Päivä kerrallaan katson. En ota mitään stressiä. Sain eilen maksettua laskut. Nyt niitä ei tarvitse miettiä.
Rahaa jäi vielä tilille niin pärjään sillä tämän kuun loppuun.
Salkkarit tulee taas tänään. Saa nähdä mitä nyt sitten tapahtuu siinä.
Pakko katsoa. En enää muista mihin kohtaan se jäi viimeksi. No tänään se selviää. Lääkkeet jaan kohta dosettiin. Mun pitää varmaan kohta hakea sitä leponexia lisää. Alkaa kohta loppumaan. Haen sitä tällä viikolla. Kaikkia muita lääkkeitä onneksi on. Masennuslääke ei vielä ihan heti pääse loppumaan. Niitä on vielä pariksi kuukaudeksi.
Rauhottavia mulla on vaikka kuinka paljon. En ole onneksi joutunut syömään niitä viime aikoina. Harhoja ei ole ollut onneksi pitkään aikaan. Eikä nyt olen ollut ahdistusta. Mikä on vaan hyvä merkki.
Saa nähdä millainen lasku tulee sieltä terveyskeskuksesta kun kävin siellä viime perjantaina. No sen näkee sitten. Ilmat alkaa näköjään jo viiletä. Nyt se syksy tuli. Kohta on pimeää myös.
Mutta onneksi telkasta tulee paljon katsottavaa syksyllä niin ei tule tylsää. On ohjelmia mitä katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.