IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistusta. Nyt vaan lepoa.Torstai 27.08.2020 07:27

Eilinen päivä oli todella ahdistava. Mua ahdisti koko päivän. Joudun siihen tilanteeseen illalla että joutui ottamaan sen rauhottavan. Mikä onneksi auttoi ja sain nukuttua viime yön. Nyt saa nähdä miten tämä päivä sujuu. Jos tulee taas todella huono olo niin syön sitten taas rauhottavia. Olen nyt tämän viikonlopun täällä. Totesin eilen että en nyt jaksa lähteä viikonloppuna mihinkään kun on tämmöinen olo.
Sanoin poikaystävälle että lepään tämän viikonlopun. Poikaystävä ymmärsi. Katsoo sitten jos on enemmän voimia ensi viikolla niin jaksaa taas lähteä viikonlopuksi poikaystävän luo. Tiedän kun olen todella väsynyt niin mä aina lepään. Siihen liittyy myös ahdistusta. Toivon että tämän päivän pärjään taas ilman rauhottavaa. Katsotaan.
Nyt elää taas vaan hetken ja päivän kerrallaan. Katsoo miten menee.
Tänään pitää taas siivota. Sekä pestä pyykkiä. Sitten on kiva kun kämppä on taas siisti. Siivoan kun kerkiän. Tänään en näe kavereita.
Parasta kaveria mä näen vasta ensi viikolla. Se on lähdössä viikonlopuksi sen vanhempien luokse. Toivotin jo eilen sille hyvää viikonloppua. Kohta voisi alkaa siivoilemaan ja laittaa musiikkia soimaan taustalle. Kivempi siivota kun musiikki soi. Toivon että tämä päivä on parempi kuin eilinen. Kyllä se siitä taas kun saa levättyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.