IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin vaatteita.Lauantai 12.09.2020 07:34

Perjantai päivä meni ihan kivasti. Kävin siellä luhta myymälässä niin mä löysin sieltä yhden vaaleansinisen pitkän paidan, ja oranssin hupparin.
Olivat molemmat alennuksessa. Meni vaan 72 euroa. Nyt on ostettu vähän syysvaatteita. Niillä pärjää hetken. Oli ihan kiva shoppailla pitkästä aikaan taas. Nyt en shoppaile vähään aikaan vaan säästän taas rahaa. Olen menossa taas tässä aamulla aamulenkille. Ulkona näyttää vähän sateiselta, mutta toivon että ei ala satamaan vettä. Kävin tokmannilla. Ostin teetä ja sipsiä. Teki kovasti mieli sipsiä. Olen syönyt puolet niistä.
Pitää sitä vähän välillä herkutella. Heräsin taas vähän ennen seitsemää.
Menin eilen jo kahdeksalta nukkumaan ja nukahdin heti. Pikkasen väsytti. Sain taas kasan laskuja mitä pitää maksaa pois. Teen sen tässä viikonloppuna kun on hyvin aikaa. Onneksi niillä ei ole vielä mikään kiire. Sitten on taas hyvä mieli kun laskut on maksettu. Ei tarvitse enää niitä miettiä. Eilenä mulla oli itku päivä. Mä vaan itkin mutta se helpotti tosi paljon mun oloa. Sai taas kaiken paskan purettua pihalle.
Mikä oli kertynyt mun sisään. Nyt on todella hyvä olo sen itkupotkuraivarin jälkeen. Välillä mulle tulee noita itkupotkuraivareita.
Pitää vaan sitten vollottaa. Tänään pitää taas katsoa se eilinen bb jakso. Mulla on myös katsomatta lemmen viemää jakso. Katson ne tänään kun tulee hyvä hetki. Ajattelin varmaan netlixistä katsoa jonkun leffan.
Olen viime aikoina vaan katsonut sieltä sarjoja. Mutta uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Vietän nyt aikaa yksin koska kaikki ovat jossain. No näen kaverit taas ensi viikolla. Mutta olen huomannut että se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Mä nautin siitä joskus.
Oikeastaan nautin nytkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.