IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salille taas tänään.Maanantai 14.09.2020 07:44

Viikonloppu taas vietetty ja arki alkaa. Sain hyvin levättyä viikonloppuna. Tuntuu taas hyvältä aloittaa uusi viikko. Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti, ruoanlaitto ja illalla sitten taas salille.
Innolla olen menossa sinne. Pääsee kunnolla treenaamaan. Teen kunnon treenit niin hyvä olo sitten tulee sen jälkeen. Se on kiva että aina illalla menee salille. Sitten kun on treenannut hyvin niin nukkuu seuraavan yön loistavasti. Uni tulee hyvin illalla. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvitse nyt hakea mitään lääkettä. Kaikkia löytyy. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista yhtään.
Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan mikä on vaan hyvä.
Enkä ole joutunut syömään yhtään rauhottavaa. Hyvä minä. Tänään tulee taas salkkarit. En enää muista mihin kohtaan se jäi viimeksi.
No tänään taas näkee mitä seuraavaksi tapahtuu. Katson sen eilisen bb jakson sitten kun tulee hyvä hetki. Pakko kyllä kohta lukea uutisista että kumpi lähti bb talosta. Katselin eilen illalla netflixiä ja menin taas kahdeksan aikaan nukkumaan. Tänään olen menossa parhaan kaverin luokse niin valvon nyt yhdeksään asti. Katsotaan taas salkkarit ja rantabaari yhdessä. Kivaa nähdä taas parasta kaveria viikonlopun jälkeen. Oli vähän ikävä sitä. No tällä viikolla näemme paljon.
Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja tiskaan. Siivoan samalla keittiön.
Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.