IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

Paljon parempi fiilis!Perjantai 25.09.2020 07:15

Eilenä oli huomattavasti parempi päivä mitä keskiviikkona. Mua ei yhtään eilenä masentanut tai ahdistanut. Uskon että tästä tulee taas hyvä päivä. Näen vihdoinkin parhaan kaverin joka on ollut pari viikkoa karanteenissa. Päästään viettämään mukavaa iltaa. Big brotherin katsomme tänään yhdessä ja salkkarit. Ai niin ja posse tulee myös tänään. Paljon viihdettä meille. Kävin eilen siellä verikokeissa. Pääsin etuajassa mikä ei haitannut yhtään. Sen jälkeen mä kävin kaupassa. Ostin vähän suklaata ja sipsiä. Niin ja kahvia pari pakettia. Kahvi ei saa koskaan olla loppu. Sitä pitää saada joka aamu. Muuten mun aamu ei lähde käyntiin. Nyt kun olen käynyt verikokeissa niin saa taas haettua leponex lääkettä ensi viikolla. Se on seuraava lääke mitä pitää hakea. katsoin tuossa että masennuslääkkeet alkaa myös olla kohta loppu.
Niitäkin pitää hakea. Rauhottavia mulla on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä. Niitä on sen takia koska en ole syönyt niitä. Pärjännyt hyvin ilman. Mikä on vaan hyvä. Tänään taas katson eilisen bb jakson.
Mä katon aina ne bb jaksot ruudusta koska en jaksa valvoa illalla.
Ne on aina hyvä katsoa seuraavana päivänä kun on hyvin aikaa.
Mä heräsin jo puoli seitsemän. Ei ollut mitään ongelmaa nousta ylös. Mä olen aamuihiminen. Tykkään joka aamu herätä ajoissa.
Keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Tänään mun ei tarvitse tehdä ruokaa. Syön noita ruokia mitä mulla on pakastimessa.
Lämmittää mikrossa ja syö. Mutta. Nyt jotain hyvää musiikkia voisi kuunnella ja aloittaa tämä perjantai päivä. Odotan innolla että näen parhaan kaverin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.