IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Laittoivat uuden paikan hampaaseen.Perjantai 02.10.2020 07:07

Nyt se viikonloppu tuli. Pääsee vaihtamaan maisemaa. Poikaystävän luokse olen menossa. Lähden vasta illalla kun se pääsee töistä. En ole vielä pakannut mutta teen sen tässä aamulla kyllä. Jouduin eilenä mennä hammaslääkäriin. Entinen paikka hampaasta lähti niin ne laittoivat nyt sitten uuden paikan. Mä soitin aamulla sinne hammaslääkäriin niin heti sain ajan samalle päivälle. Mikä oli tosi hyvä juttu. Mua ei yhtään jännittänyt kun menin sinne hammaslääkäriin. Mulla ei ole onneksi hammaslääkäri kammoa. Mulle on tehty ihan kaikki noihin mun hampaisiin niin en pelkää enää. Eniten mua nyt sitten jännittää millainen lasku sieltä sitten tulee perässä. Toivon että ei ihan sataa euroa tule. Mutta jos tulee kauhean iso lasku, niin otan sitten mun säästötililtä rahat siihen laskuun. Sillä sen saa sitten pois alta.
Tänään ajattelin juoda. Vähän viiniä ja siideriä. Käydään alkossa taas hakemassa juomat. Nyt ajattelin juoda omenaviiniä. Se on yksi mun lempi viini. Sitten haetaan vähän kebabia ja pizzaa. Mä lupasin ne tarjota. En ole pitkään aikaa taas syönyt kebabia. Nyt taas maistuu.
Varmaan tänään sitten saunotaan. En ole pitkään aikaan ollut saunassa.
Ihanaa päästä pitkästä aikaan. Onneksi mulla on hyvä olo nyt. Ei ole onneksi ahdistanut. Uskon että viikonloppu menee mukavasti.
En aijo stressata mistään. Vaan nautin elämästä. Tänään ajattelin mennä kuluttamaan aikaa tokmannille. Ostan ehkä sieltä jotain.
Uusia ponnareita mä kyllä tarvitsen. Jos niitä ainakin ostaisi.
Rahaa on tullut tänään taas kelalta. Sekä ensi viikolla tulee lisää. Pärjää taas. Mutta nyt alkaa pakkaaminen ja alan kuunnella musiikkia mistä tulee kunnon perjantai fiilis päälle.
Tänään juodaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.