IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt alkoi pimeys.Maanantai 05.10.2020 06:47

Oli todella piristävä viikonloppu pitkään aikaan. Harmi vaan kun se meni niin nopeasti. Mukavaa oli poikaystävän luona. Päästiin pitkästä aikaan viettämään aikaa toistemme kanssa. Nautin siitä ihan täysillä.
Uusi viikko alkaa. Näyttää sateiselta ja pimeältä. Nyt se pimeys alkaa.
Vuoden paskin aika kun sataa vaan vettä ja on pimeää. Saa nähdä tuleeko tänä vuonna lunta vai onko musta joulu? Musta vähän tuntuu että lunta tuskin tulee. Saa nähdä miten tämä viikko menee. No onneksi mä löydän paljon pieniä iloja elämään vaikka on näin pimeää. En aijo masentua! Onneksi mulla on kaverit mun elämässä niin ne tuo paljon iloa mun elämään. Me kyllä selviämme kun meillä on toisemme!
Mun pitää tällä viikolla käydä siellä apteekissa. Leponexia pitää hakea koska ne alkaa olla loppu. Käyn tänään siellä. Samalla käyn kaupassa.
Ai niin uutiset pitää lukea että kuka lähti nyt bb talosta? Luen sen kohta. Katson tänään myös sen eilisen jakson. Jee salkkarit tulee taas!
Katsomme parhaan kaverin kanssa niitä sitten illalla. Mä en enää muista mihin kohtaan se jäi? No tänään selviää. Mä heräsin jo kuuden jälkeen. Nyt päätin taas herätä ajoissa koska viikonloppuna mä nukuin niin pitkään kun vaan pystyy. En yhtään katsonut kelloa viikonloppuna.
Mulla on aina mun aamurutiinit ja olen aamuihminen.
Tykkään aamuista koska mulla ei ole koskaan silloin kiire. Saa juotua aamukahvit rauhassa ja kirjoittaa blogi. Niillä mun päivä lähtee hyvin käyntiin joka aamu. Nyt ei ahdista yhtään mikä on hyvä. Uskon että tästä on tulossa ihan kiva maanantai. Olen menossa salille taas illalla. Iltatreenit. Tekee hyvää viikonlopun jälkeen. Pääsee taas liikkeelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.