IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sählyä taas tänään.Tiistai 06.10.2020 07:36

Hyvin meni maanantai päivä. Oli jonkin verran tekemistä. Kävin kaupassa ja apteekissa hakemassa leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas.
Olo on ollut tosi hyvä. Viikko lähtenyt hyvin käyntiin. Nytkin mä heräsin seitsemältä. Aamukahvit olen juonut. Ei enää mene kauaa niin paras kaveri muuttaa. Alle pari viikkoa. No pidämme aina silti yhteyttä. Sekä näemme. Ystävyys ei muutu. Olemme aina ystäviä. Vietämme sitten tässä kuussa parhaan kaverin synttäreitä ja tupareita. Tulee kunnon juhlat. Sekä on varmasti hauskaa. Olin eilen salilla. Tein kunnon treenit taas. Tuli kyllä hiki ja hyvä olo sen jälkeen. Huomenna menen uudestaan salille. Pakko sanoa että tekee kropalle ja mielelle hyvää.
Lievittää ahdistusta ja masennusta. Hyvä että Sasa lähti bb talosta. Mun mielestä se oli todella ärsyttävä tyyppi. Onneksi Roope jäi vielä taloon.
Toivon että se on pitkään siellä vielä. Mun suosikki. Toinen mun suosikki jo Joel. Olen menossa aamulenkille taas ja mä toivon että vettä ei sataisi. No katsotaan millainen sää on parin tunnin päästä. Eilen paistoi vielä aurinko illalla. Oli ihan kiva. Kohta on vaan pimeää ja märkää.
No mutta kyllä tähän tottuu. Menee ja elää hetken ja päivän kerrallaan.
Tuskin mulle mikään masennus iskee nyt. Hyvin tässä selvitään varmasti. Ajattelee vaan hyviä asioita mitä on elämässä. Niin ne piristää paljon mieltä. Eikä mulla ole nyt onneksi mitään stressiä.
Elän vaan tätä mun elämää. Tänään taas on sählyryhmä. Iltapäivällä. Pääsee pelaamaan. Kivaa. Aijon olla taas hyökkääjä. Niin kuin aina. Siinä olen todella hyvä ja aijon taas tehdä monta maalia. Varmaan pelataan se puolisen tuntia. Siinä ajassa kyllä juoksee paljon. Mutta tekee todella hyvää. Odotan innolla pelejä tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.