IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko taas mennyt hurjaa vauhtia. Huomenna alkaa taas viikonloppu.
Olen itseni kanssa viikonloppuna koska kaikki kaverit lähtee viikonlopuksi muualle. No se on ihan hyvä olla välillä yksin.
On nyt ollut ahdistusta. Mutta hyvin olen sen kanssa selvinnyt. Jos tänään olisi vähän parempi päivä. Ettei ahdistaisi. Sen sitten näkee.
Nyt olo on ihan ok. Aamu on lähtenyt jotenkin käyntiin. Heräsin jo kuuden jälkeen. Tänään pitää taas siivota. Siivouspäivä. Alan kohta siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle kun alan siivota. Tänään pitää taas katsoa big brotheria. Mulla on pari jaksoa katsomatta. Olen vähän jäljessä siinä.
Katson sitä aina kun kerkiän. Hyvin pysyn kärryillä. Saa nähdä kuka seuraavaksi lähtee talosta. Toivon että Sami lähtisi. En kauheasti tykkää siitä ihmisestä. Sekin voi olla että se jää vielä taloon. Ei voi vielä tietää.
Big brotherissa voi tapahtua ihan mitä vaan. Kuka tahansa voi lähteä.
Toivon että Roope ja Joel jäävät vielä taloon. Sekä Kati. Ne on mun suosikit. Big brotheria on vielä 8 viikkoa jäljellä. Hyvä ettei ohjelma vielä lopu. Paljon tulee jaksoja mitä katsoa. Hyvää viihdettä!
Paras kaverikin fanittaa sitä. Ollaan molemmat bb faneja.
Tänään ajattelin käydä kaupassa ostamassa vähän jäätelöä ja limua viikonlopuksi. Nyt päätin etten tänä viikonloppuna syö yhtään sipsiä tai suklaata. Pidän niiden syömisestä taukoa. Jäätelö on hyvää vaihtelua.
Ostan litran ainakin. Limu mitä ostan on tottakai coca colaa.
Sitä mun tekee kauheasti taas mieli juoda. Mutta nyt alkaa siivoilu.
Saa nyt kaiken siivottua tässä aamulla ja pyykkiä pitää tottakai taas pestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.