IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Putous tulee taas tänään :)Lauantai 10.10.2020 07:32

Viikonloppu on taas. Pikkasen on väsynyt olo noiden antibioottien takia.
Ei meinaa pysyä oikeen hereillä. Eilenäkin mä nukuin koko iltapäivän tuossa mun sohvalla. Illalla valvottiin taas parhaan kaverin kanssa. Katsottiin salkkarit, posse ja big brother. Posse oli taas hauska. Siinä sai taas vaan nauraa. Tänään tulee taas putous. Pakko katsoa. Parhaan kaverin kanssa katsomme sen tänään. Muuten fiilis on ollut ihan ok. Eilenä mua ei ahdistanut yhtään. Mikä oli vaan hyvä juttu. Kerrankin yksi päivä ilman ahdistusta. Tällä viikolla. Luulen että tänään on ihan hyvä päivä tulossa. Ei ole mihinkään ainakaan kiire. Voi vaan olla taas.
Aijon mennä varmaan tänään taas lenkille. Olin eilen illalla lenkillä niin alkoi vettä satamaan. En kastunut pahasti. Mulla oli sateenvarjo mukana. Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Kalle sammui saunaan. Varmasti joku löytää sen sieltä. Nella ja Ressu menevät naimisiin. Saa nähdä mitä siitäkin tulee sitten taas. Varmasti jokin asia menee ihan pieleen siinä. Ettei vaikka häitä tule. Pakko sanoa että aika nopeaa toimintaa. Että mennään vaan naimisiin. Toi on niin salkkareita taas. Mutta on vaan ihan pakko katsoa sitä. Big brother pitää taas katsoa. Saa nähdä ketkä siinä ovat joutuneet häätöäänestykseen.
Toivon että Sami olisi ainakin siinä. Luulen että Kristiina on ihan varmasti häätöäänestyksessä. Se ei tulisi yllätyksenä. Mutta saa nähdä.
Paras kaveri muuttaa ensi viikon torstaina uuteen kämppään. Tuntuu vähän oudolta koska me ollaan oltu naapureita 9 vuotta.
Mutta olemme joka päivä yhteydessä. Nähdään, soitellaan, viestitellään. Onneksi paras kaveri ei asu kauhean kaukana täältä.
Kävelymatkan päässä. Sitten pidetään kunnon tuparit ja juhlitaan parhaan kaverin synttäreitä. Tulee varmasti hauskaa.
Mutta. Nyt mä maksan tuon mun vuokran pois. Sitten sitä ei taas tarvitse miettiä kun se on maksettu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.