IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Roope lähti bb talosta :(Maanantai 12.10.2020 07:25

Viikonloppu meni mukavasti. Eilen kävin pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä. Oli kiva ilma ulkona eikä satanut vettä. Uusi viikko taas alkaa. Saa nähdä mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuu. Toivottavasti hyviä asioita. En halua mitään huonoja uutisia. Olo tuntuu tosi hyvältä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Mä heräsin jo puoli seitsemän. Mä menin jo eilenä kahdeksalta nukkumaan.
Varmaan mua väsytti jo sen takia kun on tämä antibioottikuuri. Mikä loppuu sitten huomenna. Syön vielä tämän ja huomisen päivän antibiootteja. Roope lähti eilen bb talosta. Harmi! Olisin niin halunnut että olisi jäänyt taloon vielä. Yksi mun lemppari bb asukas. No onneksi Joel ja Kati ovat vielä talossa. Sekä Marko. Ne on nyt mun suosikit.
Salkkarit pitää katsoa tänään. Kalle sammui sinne saunaan niin on nähtävä miten se selviää sieltä. Varmaan joku löytää sen sieltä.
Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti aamulla, ruoanlaitto, illalla menen taas salille. Kiva taas mennä treenaamaan. Viikonlopun jälkeen.
Olen vaan levännyt viikonloppuna. Mikä teki ihan hyvää. Nyt jaksaa taas. Mulla on verikokeet tällä viikolla. Torstaina. Pakko mennä että saa sitten taas haettua leponex lääkettä. Mulla onneksi riittää kaikkia lääkkeitä vielä tälle viikolle. Seuraava lääke mitä pitää hakea on masennuslääke. Nyt mä mietin että koska viimeksi mä olen syönyt rauhottavia? Siitä on jo monta viikkoa. Selviän aika hyvin ilman niitä.
Mikä on vaan hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.