IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pelit taas tänään :)Tiistai 20.10.2020 07:28

Eilen meni kivasti päivä. Oli jonkin verran tekemistä. Kävin kaupassa ja apteekissa. Kävin ostamassa tämän viikon ruoat niin nyt ei tarvitse hetkeen mennä kauppaan. Apteekista kävin hakemassa ne karpalokapselit. Nyt niitäkin on taas. Tosiaan katsoin mun lääke tilannetta niin masennuslääkettä pitää seuraavaksi hakea. Tälle viikolle riittävät vielä masennuslääkkeet. Käyn hakemassa niitä sitten ensi viikolla. Olo on nyt tuntunut todella hyvältä. Kerrankin on hyvä olla.
Mikään ei masenna mua tai ahdista. Nautin elämästä. Olen tällä hetkellä onnellinen. Se on tärkeintä. Mulla on kaikkia asiat tällä hetkellä hyvin. Vaikka nyt on pimeää ja sataa niin se ei masenna mua yhtään. Kyllä se kevät ja kesä sitten sieltä tulee. Odotan jo seuraavaa kesää innolla.
Aijon silloin viettää paljon aikaa kavereiden kanssa.
Mulla on taas pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään. Hyvin kerkiää katsoa ennen sählypelejä. Pelit on taas kolmelta. Olen menossa pelaamaan. Paras kaverikin tulee pelaamaan. Todella kiva! Ollaan molemmat kovia pelaajia. Tulee vähän haastetta kentälle. Paras kaveri on todella hyvä pelaaja ja maalin tekijä. Pelataan taas se puolisen tuntia. Kivaa päästä pelamaan! Tuleepahan juostua kentällä pallon perässä mikä tekee vaan koko kropalle hyvää. Syke vaan nousee kun juoksee. Onneksi mulla on todella hyvä kunto. Jaksaa hyvin pelata.
Olen menossa taas aamulenkille. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan varmaan tekemään ruokaa. Teen tänään kinkkukeittoa.
Se on hyvä ruoka tälle päivälle. Sillä sitten jaksaa tänään.
Kohta pitää ottaa aamulääke ette unohdu. Mulla menee aina aamuisin masennuslääke. Se on hyvä että syön sitä koska se lievittää ahdistusta. Siis ja tietenkin masennusta. En todellakaan aijo lopettaa sen syömistä. Hyvä lääke. On auttanut paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.