IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tulisipa valkoinen maa.Keskiviikko 21.10.2020 07:09

Oli kunnon pelit eilen sählyssä. Sain tehtyä pari maalia. Mä ja paras kaveri oltiin eri joukkueessa. Paras kaveri teki vaan koko ajan maaleja. Mutta oli hauskaa pelata sitä vastaan. Oli kivaa. Pelattiin noin puolisen tuntia. Kyllä siinä hiki tuli kun sai juosta pallon perässä. Teki kyllä hyvää. Kävin vielä illalla parhaan kaverin luona kylässä. Katsottiin emmerdale ja juteltiin niitä näitä. Nyt en näe parasta kaveria pariin päivään kun mulla on jonkin verran ohjelmaa. Näemme sitten varmaan vielä ennen viikonloppua. Heräsin tänään jo kuuden jälkeen. Ei enää nukuttanut. Nyt aamukahvit on taas juotu. Nyt olen ihan hereillä.
Sain katsottua kaikki bb jaksot mitä oli tullut. Mä en tykkää oikeen niistä uusista asukkaista. Ihan hyvä että pari niistä sitten lähtee. Vanhat asukkaat ovat onneksi turvassa. Joel ja Marko. Mä niin toivon että ne kaksi pääsevät finaaliin. Ella ja Arttu saisivat lähteä. Mä en jaksa katsoa niitä kahta. Nyt bb on puolessa välissä. Nopeasti nää viikot ovat menneet. Mutta onneksi puolet on vielä jäljellä. Voi tapahtua ihan mitä vaan siinä. Nyt niillä on aika mielenkiintoinen viikkotehtävä.
Pakko seurata. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko on mennyt tosi kivasti. Ei ole masentanut tai ahdistanut. Hyvä fiilis ollut koko ajan päällä. Tänään taas lenkkeilyä. Nyt on satanut lunta mutta sulanut pois.
Olisi ihan kiva jos talvi tulisi. Olisi paljon enemmän valoa. Mutta saa nähdä. Huomenna tulee taas kelalta rahaa. Hyvä niin saan laskut maksettua pois. Sain taas eilen pari laskua. Maksan ne huomenna.
Alan jo siivota tänään tätä kämppää niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Tässä on aamu hyvin aikaa jo siivota.
Huomenna pesen taas pyykkiä. Pitää myös vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Sitten on taas kiva kun kämppä on siisti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.