IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt alkaa säästäminen.Perjantai 23.10.2020 07:08

Viikonloppu. Tätä olen odottanut koko viikon! Mutta äkkiä kyllä tämä viikko meni. Sekä todella hyvin! Saanut hyvin ajan kulumaan tällä viikolla. Olen vasta illalla lähdössä poikaystävän luokse. Kun se pääsee töistä niin tulee hakemaan mut. Käydään taas kaupassa ja subwayssa.
Haetaan ruokaa, juomaa ja subit. Ajattelin juoda muutaman siiderin.
En tällä kertaa juo viiniä. Juon sitä joskus toiste. Nyt kämppä on taas siisti. Siivosin koko eilisen aamun. Sain pyykit myös pestyä.
En ole vieläkään kerennyt katsoa big brotheria. Mulla on nyt kolme jaksoa katsomatta. No katsoo vaikka tuossa viikonloppuna kun aikaa. Poikaystävän telkasta. Katson ne bb jaksot tuolta ruudusta. Se on hyvä että ne jaksot tulee sinne niin voi katsoa koska vaan. Salkkarit jäi todella jännään kohtaan! Jiri ei halua naimisiin. Ymmärrän kyllä miksi.
Pakko katsoa sitten seuraava salkkari jakso. Mitä niissä häissä seuraavaksi tapahtuu? Vihdoinkin jotain draamaa. Saa nyt nähdä myös se että jättääkö Ressukin Nellan alttarille? Voi olla mahdollista.
Ensi viikolla varmaan pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä. Leponexit, masennuslääkkeet..käyn alku viikolla hakemassa ne. On sitten niitä taas. Verikokeet mulla on taas marraskuun alussa. Pitää sinne mennä.
Onneksi se aika on päivällä eikä aamulla. Yhdeltä oli aika.
Ajattelin viikonloppuna syödä vähän suklaata. En ole pitkään aikaan syönyt. Olen aika hyvin päässyt sokerista eroon. Mutta välillä se suklaan himo aina iskee. Harvoin. Yleensä herkuttelen viikonloppuna sipsillä. Tällä kertaa päätin etten syö sipsiä.
Nyt on hyvä mieli siitä että kaikki laskut on maksettu. Onneksi mä pystyn joka kuukausi maksamaan ne.
Kelan rahoilla mitä saan. Rahaa onneksi jää vielä tilille laskujen jälkeen. Hyvin selviää. Nyt päätin etten enää shoppaile tämän vuoden puolella. Aijon nyt vaan saada paljon rahaa säästöön.
Sitä kannattaa tehdä välillä. On sitten säästötlillä rahaa jos tulee yllättäviä menoja tai laskuja. Olen nyt käynyt viime aikoina lääkärissä niin odotan millaisia laskuja sieltä sitten tulee.
Mutta. Nyt en mieti niitä enää vaan keskityn viikonloppuun.
Unohdan kaikki lääkäri asiat ja laskut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.