IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Parhaan kaverin luokse kylään.Torstai 29.10.2020 06:32

Kohta alkaa viikonloppu. Mä en ole lähdössä mihinkään. Olen nyt täällä. Mun kaverit vaihtaa maisemaa viikonloppuna niin olen nyt sitten ihan omissa oloissani. No se tekee välillä hyvää olla yksin. Sitten on kiva nähdä kaverit taas viikonlopun jälkeen. Olo oli eilen tosi hyvä. Mä nyt päätin että otan nyt ihan rennosti enkä stressaa mistään. Mulla ei ole mitään huolia onneksi tällä hetkellä. Mikä on vaan hyvä. Niin sitä stressiä ei sitten varmaan tule. Aijon vaan viikonloppuna levätä ja olla.
Tänään olen menossa parhaan kaverin luokse illalla kylään. Kiva taas nähdä paras kaveri. Meillä on taas paljon juteltavaa. Keretään puhua vaikka mistä. Olin eilen salilla ja oli kyllä kunnon treenit! Voin sanoa että hiki tuli ja onnistunut olo. Liikunta tekee ihan oikeasti vaan hyvää.
Mulle se tekee ainakin. Ei ole masennusta tai ahdistusta kauheasti kun vaan liikkuu. Mulla on verikokeet taas ensi viikolla. Perjantaina.
Pitää mennä piikille taas. Se on ihan hyvä että käy verikokeissa kerran kuussa. Niistä sitten aina näkee onko kaikki hyvin. Sekä saa sitten taas leponex lääkettä. Mitä pitää muuten hakea kohta. Haen varmaan jo tällä viikolla sitä. Tänään tai huomenna. Pitää käydän pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa tilillä. Rahaa tulee taas ensi viikolla kelalta. Pärjää taas. Mä heräsin jo tänään vähän ennen kuutta.
Ei ollut ongelmaa nousta sängystä ylös. Aamukahvit on juotu taas.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Tänään taas siivotaan. Siivouspäivä.
Alan siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Tänään koitan saada taas katsottua noita bb jaksoja mitä en ole vielä kerennyt katsoa.
Tänään on hyvin aikaa. Onneksi Joel ja Marko on vielä talossa. Mä kovasti toivon että ne pääsee finaaliin asti. Sekä että jompi kumpi voittaa. Mutta saa nähdä miten käy. Voi tapahtua ihan mitä tahansa.
Salkkarit jäi myös aika jännään kohtaan. Pakko katsoa taas tänään.
Salla palasi salkkareihin. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu.
Menee mielenkiintoiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.