IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt alkaa rento viikonloppu.Perjantai 30.10.2020 06:58

Viikonloppu taas alkaa. Nyt on vähän erilainen viikonloppu. Olen tämän viikonlopun ihan itekseni. En näe nyt kavereita tai poikaystävää. Mutta luulen että tekee ihan hyvä olla välillä yksin. Sitten on kiva taas nähdä kaikki kaverit viikonlopun jälkeen. Saan nyt laatuaikaa itseni kanssa.
Aijon tehdä kaikkea mukavaa. Käydä lenkillä, nukkua päikkäreitä,katsoa netflixiä, herkutella, kirjoittaa blogia..kyllä mä tekemistä varmasti keksin. Saan ajan hyvin kulumaan.
Olin eilen parhaan kaverin luona illalla. Oli mukavaa. Juttelimme niitä näitä. Näemme sitten taas ensi viikolla. Nyt me soitellaan ja viestitellään viikonloppuna. Ensi viikolla näemme taas sählypeleissä tiistaina.
Tulee taas kunnon pelit. Toivon että mä ja paras kaveri oltaisiin samassa joukkueessa ensi kerralla. Mutta saa nähdä. Aijon taas olla hyökkääjä. Pelaan ihan täysillä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Ihanaa kun ei ahdista yhtään. Nautin tästä olosta. Saa sitten nähdä millainen on ensi viikko. Toivon että menisi hyvin, mutta mä varaudun siihen että jos se paska olo taas tulee.
Se voi olla että tulee tai sitten ei. Toivon että ei tule. Pitää taas kohta käydä apteekista hakemassa vaikka mitä. Leponexit, masennuslääkkeet, karpalokapselit..käyn ensi viikolla kun tulee rahaa taas. Niillä ei ole mikään kiire. Tälle viikolle riittävät kaikki lääkkeet.
Rauhottavia on mulla vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.
Niitä en ole hakenut aikoihin apteekista. Olen syönyt niitä todella vähän. Mikä on vaan hyvä. Luulen että nyt tällä viikolla tuskin enää joutuu syömään niitä. Aijon ottaa ihan rennosti. Ajattelen vaan hyviä asioita mitä mulla on elämässä. Niin silloin ei ahdista.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.