IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaikki on hyvin.Sunnuntai 01.11.2020 07:18

Ihan mukavasti mennyt tämä viikonloppu. On ollut rento ja hyvä olo.
Olen saanut katsottua big brotheria eteenpäin. Mulla on vielä yksi jakso katsomatta. Tänään selviää kuka lähtee bb talosta. Katson sen tämän päivän jakson sitten huomenna. Toivon että ensi viikko menee hyvin.
Mutta varaudun myös siihen jos ahdistus tai masennus iskee. Sitä ei voi tietää mutta elän hetken ja päivän kerrallaan. Yleensä jos olen todella väsynyt niin sitten nuo olotilat tulee. Sitten jos on todella paha se ahdistus otan sen rauhottavan. Mutta toivon ettei joudu ottamaan sitä.
Koitan myös olla ajattelematta vielä ensi viikkoa. Keskityn nyt tähän päivään. Hyvin nukuin viime yönä ja heräsin tuossa hetki sitten. Tänään ajattelin nukkua päikkärit. Jos mua nukuttaa. Aijon myös mennä iltapäivällä lenkille taas. Saa samalla raitista ilmaa. Tekee hyvää.
Huomenna olen menossa illalla salille. Treenaamaan. Käyn salilla pari kertaa viikossa. Maanantaina ja keskiviikkona. Olen aina sen tunnin siellä. Siinä ajassa kerkiää tehdä paljon. Se tekee hyvää mielelle ja kropalle. Tulee aina hyvä fiilis salin jälkeen. Ajattelen aina että kannatti mennä. Ensi viikolla pitää hakea taas lääkkeitä. Leponexit ja masennuslääkkeet. Sitten niitä on taas. Onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyy jotenkin elää tätä elämää. Aina ei ole helppoa. Välillä on todella vaikeaa. Välillä taas kaikki on hyvin. Nyt on hyvä olo ja mä nautin siitä eikä mulla ole mitään stressiä. Mä päätin nyt etten stressaa mistään. Kaikki asiat ovat tällä hetkellä hyvässä tasapainossa. Ensi viikolla näen kaverit taas. Ihan kiva koska mulla on ollut niitä kova ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.