IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pakko ostaa suklaajäätelöä.Torstai 05.11.2020 07:10

Huomenna alkaa taas viikonloppu. Nopeasti nää päivät vaan menee. Tämäkin viikko on mennyt taas hurjaa vauhtia. Tuntuu että äsken oli maanantai. Olo on ollut koko viikon hyvä. Ei ole onneksi ahdistanut tai masentanut. Pelkäsin että jo alku viikosta se masennus iskee mutta ei onneksi iskenyt. Nyt on hyvä olo taas ja mä nautin siitä. Huomenna tosiaan olen menossa verikokeisiin. Yhdeltä on aika. Kerkiän onneksi syödä ennen lähtöä. Sitten kun siellä on käynyt niin saa taas hakea leponexia. Tänään menen apteekkiin hakemaan masennuslääkettä.
Kolmen kuukauden annoksen. Ei ihan heti tarvitse hakea sitä.
Olen pari bb jaksoa jäljessä. Katson ne tänään tai huomenna. Pitää nähdä miten niiden viikkotehtävä sujuu. Salkkarit jäi todella jännään kohtaan. Mitäköhän siinä sitten tapahtuu? Pakko katsoa tänään.
Mitä Aarolle käy. Tänään taas siivoan ja pesen pyykkiä. Saa kämpän taas kuntoon. Alan kohta siivoilemaan. Laitan jotain hyvää musiikkia taustalle soimaan. Kivempi siivota. Huomenna ajattelin maksaa laskuja pois. Rahaa tulee huomenna lisää. Niin saa ne maksettua. Pitää maksaa vuokra ja yksi lääkärilasku. Tänään ajattelin käydä kaupassa samalla kun käyn apteekissa. Mun tekee kauheasti mieli suklaajäätelöä.
Ajattelin sitä ostaa. Limua myös ostan taas. Viikonloppu herkut.
Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin mikä herätti taas.
Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Ulkona on vaan pimeää mutta se ei masenna mua yhtään. Mulla on hyvä fiilis päällä.
Huomenna näen taas parhaan kaverin. Menen sen luokse kylään illalla. Voidaan taas jutella niitä näitä. Onneksi paras kaveri asuu kilsan päästä täältä. Ei onneksi kaukana. Sen luokse kävelee äkkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.