IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jalka on kipeä.Tiistai 10.11.2020 07:25

Joudun tänään menemään lääkäriin koska mulla on oikea jalka kipeä. Ollut viime lauantaista asti. Pakko mennä selvittämään mikä siinä on.
Pystyn kyllä vielä kävelemään. Mikä on vaan hyvä merkki. Lähden varmaan tuossa noin vähän yli tunnin päästä. Menen heti aamulla niin saa sen pois alta. Saa nähdä kauan siellä menee mutta mulla ei ole onneksi mikään kiire. Eilen iltapäivällä alkoi ahdistaa. Jouduin ottamaan sen rauhottavan. Mikä sitten helpotti onneksi oloa heti. Loppu ilta meni sitten onneksi hyvin ja sain hyvin nukuttua. Toivon että tänään ei ala taas ahdistaa. Mutta jos alkaa niin sitten alkaa. Koitan vaan ajatella hyviä asioita mitä mulla on elämässä niin ne piristää paljon mun mieltä.
Mulla ei ole mitään hätää. Hyvin pääsin sängystä tänään ylös.
Heräsin tuossa puoli seitsemän. Nyt olen ihan hereillä. Aamu lähtenyt hyvin taas käyntiin. Kahvit on taas juotu. Onneksi kahvi herättää joka aamu. Aamukahvi on pakko saada. Muuten päivä ei lähde käyntiin.
Juon aina ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen maitoa tai sokeria.
Tykkään juoda sen aina mustana. Tuntuu nyt oudolta katsoa bb.tä. kun Timo ei ole siellä. En uskonut että se nyt sitten lähti. Arttu tai Vili olisi saanut lähteä. No ehkä tällä viikolla jompi kumpi lähtee.
Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Kari oli kyllä eilen paras kun se törmäsi Juttaan. Ihan alasti. Pakko kyllä katsoa tänään mitä seuraavaksi tapahtuu. Oli niin hauska se tilanne. Kohta syön aamupuuron ja sitten lähden lääkäriin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.