IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Suunnitellaan taas laivareissua.Perjantai 20.11.2020 07:14

Vihdoinkin viikonloppu! Koko viikon olen odottanut tätä. Nyt unohdetaan huolet ja murheet ja nautitaan elämästä ja viikonlopusta. Päästään juhlimaan poikaystävän synttäreitä tänään. Juodaan ja syödään kakkua. Ostan lidistä sen kakun koska siellä ne on tarjouksessa tänä viikonloppuna. Maksaa vaan 4 euroa se kakku. Poikaystävä saa valita millaisen kakun haluaa. Mä maksan sen. Käydään alkossa taas hakemassa vähän juotavaa. Mä juon tänään illalla viiniä ja siideriä.
En ole juonut kuukauteen mitään. Nyt kyllä taas varmasti maistuu kun ei ole juonut pitkään aikaan. Pääsee humalaan taas ja se on aika kiva.
Nyt eilen mua ei onneksi masentanut yhtään. Päivä meni ihan mukavasti. Näin taas kaverit eilen. Mitkä sitten piristi mun päivää paljon. Olin parhaan kaverin luona eilen kylässä. Juotiin kahvia ja höpöteltiin niitä näitä. Oli taas hauskat jutut. Juttelimme eilen siitä että tehdään taas joskus laivareissu. Katsoo jos ensi vuonna päästään kavereiden kanssa laivalle. Se ihan riippuu myös siitä millainen on koronatilanne. Mutta katsotaan. Onneksi ei ole mikään kiire sen asian kanssa. Mennään sitten laivalle kun vaan pystyy. Meillä on koko loppuelämä aikaa. Pitää varmaan sitten alkaa säästämään siihen reissuun jo. On sitten valmiina ruoka ja juoma rahat. Mulle ihan riittää että pääsee ryyppäämään laivalle. En varmaan shoppaile siellä. Katselen vaan. Tuliaisia pitää sitten kyllä ostaa poikaystävälle.
Viinaa ja suklaata. Se on hyvä tuliainen. Sitten me valvotaan koko yö laivalla. Tanssitaan ja juodaan. Viimeksi tehtiin silleen.
Pakko sanoa että hauskaa oli. Mä join silloin aika paljon viiniä ja lonkeroa. Mutta ei mulle tullut pahaa krapulaa sillä reissulla.
Pikkasen vaan päätä särki ja väsytti. Pakko sanoa että se oli mun paras laivareissu tähän asti. Se oli niin parasta kun parhaat kaverit oli mukana. En koskaan unohda sitä reissua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.