IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan jo kesää. :)Perjantai 15.01.2021 06:19

Vihdoinkin alkaa viikonloppu. Koko viikon olen taas odottanut sitä. Pakko sanoa että tää viikko on mennyt nopeasti. Tuntuu että olisi ollut vasta maanantai. Heräsin jo viiden jälkeen tänään. Aamukahvit on juotu ja nyt on perjantai fiilis päällä. Olen menossa taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ihanaa taas nähdä se. Käydään kaupasta hakemassa vähän ruokaa ja subwayssa käydään. Mun tekee mieli nyt subileipää. En ole vielä päättänyt että minkä niistä leivistä mä otan.
No se selviää sitten siellä kun mennään. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaan loput kamat ennen lähtöä. Kämppä on taas kunnossa kun siivosin eilenä. Sain pyykit myös pestyä. Pakko sanoa että tää viikko on ollut hyvä viikko. Ei ole yhtään ahdistanut tai ollut mitään harhoja.
Hyvin olen jaksanut koko viikon. Nyt mä taas nautin tästä hyvästä olosta. Olin eilenä lenkillä iltapäivällä. Oli kiva pakkanen. Nyt on luvattu että tulee kovat pakkaset. Pitää siis pukeutua lämpöisesti kun menee ulos. Onneksi mä omistan pari lämmintä talvitakkia ja toppahousut.
Ne sitten onneksi lämmittävät kun menen ulos. Aijon lenkkeillä. Oli sää mikä hyvänsä. On pakkasta tai ei. Menen varmaan tänään käymään tokmannilla. Käyn siellä vähän pyörimässä. Ajattelin ostaa vähän suklaata. Tekee mieli. Nyt saa taas herkutella kun on viikonloppu.
Ajattelin myös syödä pizzaa viikonloppuna. Limua mun ei tarvitse ostaa koska sitä on muutama tölkki. Varmaan tänään laitetaan illalla sauna.
Mukavaa päästä saunaan. Mä rakastan saunomista. Puusauna on se paras sauna. Saa kunnon löylyt. Sitten sen jälkeen on aika rento olo.
Odotan jo kovasti että kevät alkaa tulla ja kesä. Sitten on taas paljon enemmän valoa mikä piristää mieltä. Uskon että tulee mukava kesä.
Sitten olen menossa shoppailemaan kunnolla kivoja kesävaatteita.
Kesällä pitää juoda paljon kylmää siideriä tai lonkeroa.
Aijon viettää kesää kavereiden ja poikaystävän kanssa.
Sitten taas pääsee poikaystävän moottoripyörän kyytiin. Mikä on kivaa. Tykkään olla moottoripyörän kyydissä.
Pitäisi ostaa uusi kypärä. Tuo edellinen on jo aika vanha.
Pitää kesällä katsoa jos ostaa sitten uuden. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja tiskaamaan. Nyt vaan nauttimaan viikonlopusta.
Tulee mukava viikonloppu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.